sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Αμερικανός στρατιώτης σκότωνε αμάχους και τους έκοβε τα δάχτυλα ως... τρόπαιο


Φρίκη προκαλεί στον ανθρώπινο νου η τερατώδης δραστηριότητα ενός επιλοχία του Αμερικανικού στρατού. Ο 25χρονος Γκιμπς θα περάσει στρατοδικείο για δολοφονίες άμαχων Αφγανών πολιτών ενώ δεν δίσταζε να κόβει τα δάχτυλα των δολοφονηθέντων τα οποία έπαιρναν ως τρόπαιο.
Συγκεκριμένα, ο Γκιμπς είναι ένας από τους πέντε στρατιώτες της Ταξιαρχίας Stryker που κατηγορούνται για δολοφονία. Συνολικά για αξιόποινες πράξεις κατηγορούνται δώδεκα στρατιώτες.
Τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης υπογραμμίζουν πως στον 25χρονο Γκιμπς αναμένεται να επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης για φόνο εκ προμελέτης τριών άοπλων Αφγανών πολιτών μεταξύ των οποίων και ένας κληρικός στα χωριά Λα Μουχάμαντ Καλάι τον Ιανουάριο του 2010, Χάρι Κλέιλ τον Φεβρουάριο του 2010 και Καλαντέι τον Μάιο του 2010.
Ακόμα, κατηγορείται πως έκοψε με ιατρικό εργαλείο τα δάχτυλα των χεριών των αμάχων τα οποία μάλιστα δεν δίστασε να επιδεικνύει στους άλλους στρατιώτες για εκφοβισμό.
Θεωρείται βέβαιο πως ο Γκιμπς είναι ο εγκέφαλος της πενταμελούς ομάδας που προχώρησε σε απίστευτες ωμότητες εναντίον του αφγανικού λαού. Εκτός των άλλων, φημολογείται πως κράτησε ως τρόπαια: δόντια, οστά ποδιών των θυμάτων.
Η αρχή του τέλους για τα ανθρωπόμορφα τέρατα ήρθε όταν ξυλοκόπησαν έναν νεοσύλλεκτο και ο τελευταίος κατήγγειλε το περιστατικό. Εν συνεχεία, ανακαλύφθηκαν οι δολοφονίες…

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...