sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Έπεσε από τον 5ο όροφο για να γλιτώσει από το σύζυγό της!



Την ίδια της τη ζωή έφτασε στο σημείο να διακινδυνεύσει μία Αλβανίδα γυναίκα προκειμένου να… γλιτώσει από τον οξύθυμο ομοεθνή σύζυγό της!
Όλα έγιναν στην οδό Ζαΐμη 22 στο κέντρο της Πάτρας και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους.
Τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι – όπως άλλωστε μαρτυρούν και γείτονες τους – είχε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα οι τσακωμοί και οι φωνές εκατέρωθεν να είναι καθημερινό φαινόμενο.
Μία μέρα λοιπόν, η απηυδισμένη σύζυγος, δεν άντεξε και άρπαξε τα δύο ανήλικα κοριτσάκια της, έφυγε από το σπίτι και εγκαταστάθηκε στην αδερφή της.
Ο άντρας της όμως δεν άργησε να μάθει πού βρίσκεται και έτσι της έκανε άμεσα μία… «επίσκεψη» με άγριες διαθέσεις.
Αφού έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος που βρισκόταν στον 5ο όροφο προκειμένου να μπει άρχισε να κυνηγάει τη σύζυγό του.
Εκείνη, σε μια προσπάθεια να του ξεφύγει πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών της!
Για καλή της τύχη όμως γαντζώθηκε από την τέντα του 4ου ορόφου και κατάφερε να πιαστεί από το λούκι του τοίχου από όπου άρχισε σιγά- σιγά να κατεβαίνει.
Ύστερα από λίγο σαφώς σοκαρισμένη έφτασε στο ισόγειο χωρίς ευτυχώς να έχει την παραμικρή γρατζουνιά.
Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και ύστερα από λίγο έφτασαν στην περιοχή περιπολικά.
Ο δράστης συνελήφθη και πάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Όσο για τα ουσιαστικά θύματα της υπόθεσης – που δεν ήταν άλλα από τις δύο ανήλικες κόρες τους - είπαν στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας τους είναι πολύ άγριος και το τελευταίο διάστημα κακοποιούσε τη μητέρα τους...

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...