sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Tromaktiko: εκβιασμοί blog με αντάλλαγμα διαφήμιση;


Μύλος η μπλογκόσφαιρα. Το prezatv.blogspot.com δημοσιεύει καταγγελία οτι το blog tromaktiko δυσφήμισε εταιρεία επειδή αυτή αρνήθηκε να διαφημιστεί στο tro-ma-ktiko.blogspot.com. Τι έγραψε το prezatv για εκβιασμό από το tromaktiko;
Σύμφωνα με καταγγελία στο prezatv.blogspot.com, ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του tromaktiko, Λεωνίδας Μαλαχίας πρότεινε στην εταιρεία εστιατορίων NOODLE BAR να διαφημιστεί στα blog tromaktiko και athensbars.gr με 350€
το μήνα. Η NOODLE BAR αρνήθηκε την προσφορά και μία μέρα μετά το tromaktiko δημοσίευσε ανώνυμη καταγγελία-κόλαφο για τα NOODLE BARS ως αντίποινα.
Διαβάστε την καταγελία της NOODLE BAR για το tro-ma-ktiko: «Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου αναρτήθηκε στο blog Τromaktiko μια ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελία με στόχο την δυσφήμιση της εταιρίας NOODLE BAR και των εστιατορίων της. Απαντούμε λοιπόν, θέλοντας να δώσουμε στο κοινό την δυνατότητα να βγάλει το ίδιο τα συμπεράσματα του. Στις 10 Σεπτεμβρίου λάβαμε μια προσφορά για διαφημιστική καταχώρηση στις ιστοσελίδες Athensbars και tromaktiko στην οποία έπρεπε να απαντήσουμε έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Δείτε παρακάτω την προσφορά, όπως στάλθηκε στο κ. Χρήστο Γεωργαλά, γενικό διευθυντή της εταιρίας Magfilms, η οποία διαχειρίζεται τις διαφημιστικές μας ενέργειες:
tromaktiko-diafimisi
Στις 15 Σεπτεμβρίου τους απαντήσαμε ότι δεν ενδιαφερόμαστε να διαφημιστούμε στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και στις 16 Σεπτεμβρίου (λίγες ώρες μετά την άρνηση μας) αναρτήθηκε στο tromaktiko ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελία με ηχηρούς τίτλους. Είναι οφθαλμοφανές στον οποιονδήποτε το τι έχει συμβεί!!!
Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που απαντάμε σε τέτοιου είδους λιβελογραφήματα και αδιαφορούμε για την λάσπη που πρόκειται να ακολουθήσει. Μας ενδιαφέρει μόνο η ικανοποίηση του καταναλωτικού κοινού που με την εμπιστοσύνη του μας έχει αναδείξει πρώτη αλυσίδα εστιατορίων σε ρυθμούς ανάπτυξης στην χώρα, αναγνωρίζοντας τη συνεχή προσπάθεια για εξασφάλιση υψηλών υγειονομικών standards.»
Εάν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στον χώρο της μπλογκόσφαιρας, είναι απολύτως καταδικαστέα. Η διαφήμιση στα blogs είναι θεμιτή, ιδιαίτερα αν φιλοξενούνται σε δικό τους server, αλλά ο εκβιασμός είναι παράνομος και απαράδεκτος. Κρατάμε βέβαια μικρό καλάθι γιατί το ενδεχόμενο προβοκάτσιας είναι πάντα υπαρκτό. Η επιτυχία του tromaktiko, πατώντας στα βήματα του troktiko, είναι σίγουρο οτι έχει ενοχλήσει πολλούς.
fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...