sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Νοσοκομείο φρουρούμενος ο Δημοσθένης Βεργής

Σ
τον «Ευαγγελισμό» με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα νοσηλεύεται φρουρούμενος από προχθές το βράδυ ο γνωστός οικολόγος Δημοσθένης Βεργής (φωτ.), μετά τη δικαστική του περιπέτεια και τη σύλληψή του σε εκτέλεση σχετικού εντάλματος.
Συγκεκριμένα, προχθές το μεσημέρι
προσαχθείς ο πολιτικός στο Ε\' Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης λόγω μη προσέλευσής του προς απολογία ενώπιον του ανακριτή για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.
Κατά την κράτησή του περιμένοντας την επόμενη ημέρα την προσαγωγή του ενώπιον των εισαγγελικών αρχών παρουσίασε καρδιολογικές διαταραχές, οπότε και οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών οργάνων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Από την εξέτασή του από τους γιατρούς του νοσοκομείου κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στην καρδιολογική κλινική για περαιτέρω έλεγχο της κατάστασής του. Στο νοσοκομείο παραμένει μέχρι και σήμερα υποβαλλόμενος σε εξετάσεις. Είναι άγνωστος ακόμα ο χρόνος παραμονής του καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται, απ\' όπου και θα διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Η εξέλιξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει χθες να παρουσιασθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών εκτελέσεων ποινών, όπως αναμενόταν και προβλεπόταν από τη διαδικασία, στον οποίο προσήλθαν μόνο τα αστυνομικά όργανα του Ε\' Αστυνομικού Τμήματος που ενημέρωσαν τον αρμόδιο εισαγγελέα τόσο για τη σύλληψη του Δημοσθένη Βεργή όσο και για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο που κατέστησε αδύνατη την προσαγωγή του.
Ο εισαγγελέας διέταξε να παραμείνει στο νοσοκομείο νοσηλευόμενος όσο χρόνο κριθεί απαραίτητο και να επαναπροσαχθεί ενώπιόν του μετά την έξοδό του. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια να παραταθεί η λήψη απόφασης σχετικά με την προφυλάκισή του ή μη μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...