sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

30 Σεπτέμβρη 2010 - H πρώτη δίκη για την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης των εργαζομένων στα ΤΖΑΜΠΟ


Την Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2010 γίνεται η πρώτη δίκη για την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης των εργαζομένων στα ΤΖΑΜΠΟ και κατά στελεχών του ΠΑΜΕ που είχαν εναντιωθεί στην τρομοκρατία και τις απολύσεις. Η πρώτη δίκη γίνεται σε βάρος του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος αρνήθηκε να υποταχτεί και να εξαγοραστεί.
Οι διώξεις γίνονται κατ΄ απαίτηση του τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά, με προφανή στόχο την προστασία των συμφερόντων της εργοδοσίας των ΤΖΑΜΠΟ και τη γενικότερη τρομοκράτηση όσων εργαζομένων αντιστέκονται σε αυτήν τη βάρβαρη πολιτική.

Καμία δίκη και καμία καταδίκη δε θα εμποδίσει και δε θα τρομοκρατήσει τους αγωνιστές του Λαϊκού, του Ταξικού κινήματος. Δε θα τους αποτρέψει από το να αγωνιστούν ενάντια στη βαρβαρότητα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης τόσο στα Τζάμπο, όσο και γενικότερα.
Όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο (μαζί και δικαστές) είναι απλά ανιστόρητοι και δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από την ιστορία και τη δράση του ταξικού κινήματος στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.
Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως κάθε δίωξη σε βάρος τόσο του Νίκου Νικολόπουλου, όσο και των άλλων στελεχών του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...