sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Κυριακάτικες «ρουκέτες» Πάγκαλου


Άλλη μία «ρουκέτα» από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης που συνεχίζει να κλέβει την παράσταση. Με μία συνέντευξη «καταπέλτη» στο «Βήμα της Κυριακής» ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιτίθεται σε ΝΔ, ΚΚΕ αλλά και… ΠΑΣΟΚ ενώ υποστηρίζει πως δεν υπάρχει Υπουργός που να μην διόρισε δικούς του ανθρώπους.
«Η ΝΔ έχει τη φαυλότητα στο DΝΑ της, το ΠΑΣΟΚ την πολέμησε, αλλά υπάρχουν παραδείγματα φαύλων υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που διόρισαν με το παραπάνω», ανέφερε ο Θ. Πάγκαλος και συνέχισε απατώντας στο ποιος έφαγε τα λεφτά: «Δεν είναι μόνον οι πολιτικοί που τα έφαγαν, αυτό είναι μια βλακεία, δεν μπορούν να φάνε οι πολιτικοί ένα πλεόνασμα 7%».
Εν συνεχεία διερωτήθηκε με νόημα: «Ποιοι είναι οι κλέφτες και ποια είναι τα θύματα; Δηλαδή υπάρχει κανείς στο ΠΑΣΟΚ που δεν διόρισε για κάποιους λόγους; Αν υπάρχει το σέβομαι και θα ήμουν ευτυχής αν κάποιος μου το απεδείκνυε. Αν του έθετα δηλαδή υπόψη παραδείγματα φαύλων υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι διορίσανε και διορίσανε με το παραπάνω».
Ωστόσο δεν παρέλειψε να προσπαθήσει να το… μαζέψει: «Πρέπει να επισημάνει κανείς την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η ΝΔ έχει στο DΝΑ της τη φαυλότητα, το ΠΑΣΟΚ την πολέμησε, έκανε το ΑΣΕΠ, αλλά αντιστάθηκε με δύναμη κατ΄ αρχήν η κοινωνία. Δηλαδή οι άνθρωποι που ζητούσαν διορισμούς. Υπό την πίεσή τους υποχώρησαν πολλοί βουλευτές, για να μην πω σχεδόν όλοι, και πολλοί υπουργοί...».
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...