sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

''Έδειξε'' ΚΚΕ για κινητοποιήσεις ο ''τσάρος'' ! ! !


Αποδοκιμάζει ανοιχτά πλέον η κυβέρνηση τη στάση του ΚΚΕ, καθώς και των λοιπών κομμάτων της αντιπολίτευσης, στο ζήτημα των κινητοποιήσεων των ιδιοκτήτων ΦΔΧ.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου, από το βήμα της Βουλής, όπου συνεχίζεται η συζήτηση του νομοσχεδίου για
την περαίωση στο οποίο έχει ενταχθεί και η επίμαχη τροπολογία για τους μεταφορείς, κάλεσε το ΚΚΕ να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί, όπως σημείωσε ''οι τελευταίες κινητοποιήσεις δεν είναι ούτε αθώες ούτε τυχαίες.''

Επιπλέον ζήτησε από το κόμμα να αναλογιστεί το αντίκτυπο που έχει στη χώρα η στάση που κρατάει στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Παράλληλα, ο κ. Παπακωνσταντίνου κατηγόρησε συνολικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι ''χαϊδεύουν τα αυτιά των απεργών, την ώρα που η χώρα περνά μία δύσκολη περίοδο'' και πρόσθεσε ότι ''η κυβέρνηση πράττει ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσει τη νομιμότητα.''

Το ΚΚΕ έδωσε άμεσα την απάντηση του, όταν ο βουλευτής του κόμματος, Αγγ. Τζέκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προχωρά σε αντιδημοκρατικές και επικίνδυνες ατραπούς.

Όπως τόνισε, ''η κυβέρνηση δεν έχει στόχο μόνο τους φορτηγατζήδες. Στέλνει στον ελληνικό λαό το μήνυμα ότι πρέπει να σκύψει το κεφάλι''.

Υπήρξαν αντιδράσεις και από άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς ο ΚωστήςΑϊβαλιώτης από τον ΛΑ.Ο.Σ., παρατήρησε χαρακτηριστικά ότι ''η κυβέρνηση πάει να σπάσει τον τσαμπουκά των φορτηγατζήδων'' προσθέτοντας πως ''δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις το κόμμα (ΠΑΣΟΚ) που χάιδευε τα αυτιά των κοινωνικών ομάδων τη δεκαετία του 80'.''

Εν τω μεταξύ πάνω από 3.300 φορτηγά παραμένουν ακινητοποιημένα στους δρόμους.

Περίπου 440 από αυτά δε φέρουν πινακίδες, καθώς παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να τις αφαιρούν, στήνοντας έναν ιδιότυπο ''κλεφτοπόλεμο'' με τις αρχές.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της κυβέρνησης, βασισμένες σε αναφορές της αστυνομίας, οι ιδιοκτήτες των φορτηγών που παραμένουν στα μπλόκα είναι περίπου 600.

Η διακίνηση των προϊόντων εξακολουθεί να γίνεται με αστυνομική προστασία, καθώς οι επιθέσεις των μεταφορέων σε βάρος συναδέλφων τους που εργάζονται συνεχίζονται και σήμερα, ενώ από την Τετάρτη 29/09 έχουν καταγγελθεί 19 επιθέσεις εναντίον οδηγών.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το μπλόκο των αυτοκινητιστών στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά, στους προβλήτες του οποίου παραμένουν εγκλωβισμένα πάνω από 8.000 κοντέινερ.

www.cosmo.gr

και για το οτι έχασε ο Παναθηναϊκός το ΚΚΕ φταίει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...