sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Έσβησε ο Tony Curtis



Ο θρύλος του Χόλιγουντ, Tony Curtis πέθανε σε ηλικία 85 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Tony Curtis που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας εδώ και καιρό και βρισκόταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι υπέστη καρδιακή προσβολή.

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός από την ταινία "Μερικοί το Προτιμούν Καυτό" όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με την Μέριλιν Μονρόε. Γενικότερα του άρεσε και η κωμωδία και το δράμα ενώ το 1959 είχε βραβευτεί με Όσκαρ για την ταινία ''The Defiant Ones''. Συνολικά πρωταγωνίστησε σε 140 ταινίες. Ένας από τους φίλους του, ο ηθοποιός Roger Moore μίλησε στο Sky News για το χαμό του. «Ποτέ δεν φαντάζεσαι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου μπορεί να φύγουν. Είμαι πολύ λυπημένος, ήταν ένας απίστευτος ηθοποιός. Είμαι λυπημένος και για τη γυναίκα του η οποία τον λάτρευε», ανέφερε ο Moore.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, είχε παντρευτεί έξι φορες.

Το Δεκέμβρη του 2006 ''χτυπήθηκε'' από πνευμονία και βρισκόταν σε κώμα για αρκετά χρόνια. Μόλις τον περασμένο Ιούλιο είχε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας επειδή έπαθε κρίση άσθματος.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...