sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Νικήτρια η Αποχή!

Η αποχή για μία ακόμη φορά ήταν η πρωταγωνίστρια σε μία εκλογική αναμέτρηση, καθώς έφθασε το 40% με το Άκυρο και το Λευκό στο 10%. Μόλις τέσσερις στους δέκα πήγαν να ψηφίσουν στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, στις 12 από τις 13
Περιφέρειες θα υπάρξει δεύτερος γύρος την ερχόμενη Κυριακή (14/11), με εξαίρεση την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαιχαιρίδης έχει υπερβεί το 50%.

Επτά από τις 13 περιφέρειες κερδίζει την πρώτη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης το ΠΑΣΟΚ, έναντι των έξι που κερδίζει η ΝΔ.

Πιο αναλυτικά, ξεκάθαρη νίκη έχει το ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Αττικής, όπου ο Γιάννης Σγουρός προηγείται με ποσοστό 24,11%. Στην Περιφέρεια της Κρήτης και εκείνη του Νοτίου Αιγαίου η νίκη του ΠΑΣΟΚ είναι σαφής.

Στην Περιφέρεια της Κρήτης, ο Σταύρος Αρναουτάκης με 49,90% αγγίζει τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.
Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προηγείται ο Κλέαρχος Περγαντάς (ΠΑΣΟΚ), με ποσοστό 39,12%.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Απόστολος Κατσιφάρας (ΠΑΣΟΚ) προηγείται με ποσοστό 43,16%.
Σε ντέρμπι εξελίσσεται η αναμέτρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου ο Πέτρος Τατούλης (ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) υπερισχύει του Δημήτρη Δράκου (ΝΔ), αλλά οριακά.
Προβάδισμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη (ΝΔ) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με 43,24%, όπως και η πρωτοπορία του Γιώργου Δακή (ΝΔ) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με ποσοστό 46,24%.

Στην Περιφέρεια Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης (ΝΔ-ΛΑΟΣ) παίρνει κεφάλι με ποσοστό 44,71%, όπως και στη γειτονική Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Σπύρος Σπύρου (ΝΔ-ΛΑΟΣ), με ποσοστό 30,14%.
Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας διεξάγεται μάχη στήθος με στήθος μεταξύ του Αριστείδη Γιαννακίδη από το ΠΑΣΟΚ, που βρέθηκε και πάλι μπροστά με 41,79%, και του Γιώργου Παυλίδη της ΝΔ.
Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προηγείται ο Παύλος Βογιατζής (ΝΔ-ΛΑΟΣ) με ποσοστό 38,26%.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, τέλος, ο Κώστας Αγοραστός (ΝΔ) δείχνει να κερδίζει τον πρώτο γύρο με ποσοστό 38,54%.

Στους δήμους ο Νικήτας Κακλαμάνης (ΝΔ) προηγείται με 35,02% στην Αθήνα, ο Κώστας Γκιουλέκας (ΝΔ) με 37,86% στη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Μίχας (ΠΑΣΟΚ) με 29,82% στον Πειραιά.




sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...