sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς ΜΜΕ στις 30 Νοεμβρίου


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Π.Η.Τ., σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 και στο πλαίσιο της απόφασης των συνδικαλιστικών Ενώσεων στο χώρο των Μ.Μ.Ε. για τη δημιουργία κοινού αγωνιστικού μετώπου, αποφάσισε μαζί με την Π.Ο.Ε.Σ.Υ. και όλες τις Ομοσπονδίες στο χώρο του Τύπου και των Μ.Μ.Ε., την κήρυξη 24ωρης απεργίας από 06:00 της Τρίτης 30 Νοεμβρίου έως 06:00 της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2010 σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Η απεργία κηρύσσεται μετά την εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο των Μ.Μ.Ε. σε χτεσινή της έκτακτη συνεδρίαση μπροστά στις συστηματικές και στοχευμένες μεθοδεύσεις και επιθέσεις της εργοδοσίας και της κυβέρνησης σε βάρος των εργασιακών και ασφαλιστικών κατακτήσεων των εργαζομένων που εκδηλώνονται ασύδοτα με απολύσεις, μειώσεις μισθών, μεταβολή εργασιακών όρων, υποαπασχόληση και κατάργηση των Σ.Σ.Ε..
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Π.Η.Τ. καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά, δυναμικά, ενωτικά και αποφασιστικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και να δώσουν δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί της Τρίτης 30/11/2010 μπροστά από το κτίριο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. (Ακαδημίας 20) και στη συνέχεια στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εργασίας.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...