sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Βίασαν 100 ανήλικα κορίτσια σε 18 μήνες


Μια ασιατική συμμορία στην Αγγλία βίασε μέσα σε διάστημα 18 μηνών 100 ανήλικα κορίτσια. Πρώτα μεθούσαν τις ανήλικες κοπέλες, δίνοντας σε πολλές κοκαΐνη για να μην καταλαβαίνουν τι τους κάνουν και μετά τις ξυλοκοπούσαν και τις βίαζαν.

Η είδηση προκαλεί σοκ στην Αγγλία με τους δράστες να έχουν συλληφθεί και να έχουν ήδη οδηγηθεί στο δικαστήριο όπου και παραδέχθηκαν την ενοχή τους.

Περιγράφοντας με ανατριχιαστική λεπτομέρεια τον τρόπο που δρούσαν, οι συλληφθέντες τόνισαν ότι προσέγγιζαν τις κοπέλες με πολυτελές όχημα και τους έταζαν ευκαιρίες για δουλειά. Τις πιο πολλές φορές μάλιστα έβρισκαν τα θύματά τους έξω από σχολεία ή καταστήματα.

Στη συνέχεια διοργάνωναν πάρτι σε πολυτελή ξενοδοχεία, καλούσαν τα κορίτσια, τους έδιναν να πιουν βότκα με κοκαΐνη και αφού αυτές έχαναν τις αισθήσεις τους, τις βίαζαν και τις χτυπούσαν.

Ο δικαστής αποκάλεσε τους δράστες φριχτούς εγκληματίες και η ποινή τους αναμένεται να φθάσει μέχρι τα και 30 χρόνια φυλάκιση για τους εγκέφαλους της συμμορίας. Όπως όμως τόνισαν και οι ψυχολόγοι «όποια ποινή και να επιβληθεί, το σοκ που έχουν πάθει αυτά τα κορίτσια είναι μεγάλο και αμφιβάλλω αν θα μπορέσουν εύκολα να το ξεπεράσουν»
.stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...