sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αυξάνονται και πληθύνονται τα διόδια

Και αύξηση του κομίστρου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας

Ακόμα δύο σταθμοί διοδίων βρίσκονται από σήμερα σε λειτουργία: στη Αγία Τριάδα Φθιώτιδας, κοντά στις Θερμοπύλες, και στην Ασέα στην Αρκαδία.

Στην Αγία Τριάδα τα Ι.Χ. θα πληρώνουν  1 ευρώ και 55 λεπτά, τα δίκυκλα 1 ευρώ και 10, τα φορτηγά
και λεωφορεία 4 ευρώ και τα βαρέα οχήματα θα καταβάλουν 5 ευρώ και 60 λεπτά.

Στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας αυξάνεται το κόμιστρο των διοδίων ενώ παράλληλα ανοίγει και ο σταθμός στην Ασέα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κοινοπραξίας «Μορέας», τα δίκυκλα και τρίκυκλα θα πληρώνουν 1,60 € στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 1,50€ στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 1,20 € στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Τα οχήματα με ύψος έως 2,20 μ. θα πληρώνουν 2,30 € στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 2,20€ στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 1,80 € στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Τα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. θα πληρώνουν 5,90 € στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 5,60€ στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 4,50 € στο σταθμό διοδίων της Ασέας.

Τέλος, τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μ. θα πληρώνουν 8,20 € στο σταθμό διοδίων του Σπαθοβουνίου, 7,80€ στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης και 6,30 € στο σταθμό διοδίων της Ασέας.



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...