sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Σ. Μπερλουσκόνι: «Πληρώνουν κοπέλες για να ψεύδονται εναντίον μου»


Αξιοπρεπείς και έντιμες χαρακτήρισε τις επισκέψεις στο σπίτι του, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, διαψεύδοντας έτσι τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή.

''Μια φορά το μήνα, οργανώνω δείπνα στα σπίτια μου, βραδιές κατά τις οποίες όλα διεξάγονται με τρόπο αξιοπρεπή, έντιμο και κομψό'', τόνισε ο Καβαλιέρε.

Από τη Λιβύη όπου βρίσκεται ο Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε ««αβάσιμες και χωρίς πραγματικά στηρίγματα» και είπε:

«Διερωτώμαι για ποιο λόγο το κάνουν. Μια κοπέλα που δηλώνει μπροστά σε όλο τον κόσμο ότι είναι μια ιερόδουλη, χάνει κάθε μελλοντική ευκαιρία να μπορέσει να δουλέψει. Προσπαθώ να καταλάβω ποιος τις έχει πληρώσει…».

Σίγουρα με τις τελευταίες δηλώσεις του, ο Μπερλουσκόνι, απαντάει έμμεσα στα όσα αποκάλυψε η συνοδός πολυτελείας, Νάντια Μακρί σε τηλεοπτική της συνέντευξη, η οποία δήλωσε πως συμμετείχε σε πάρτι στο σπίτι του Ιταλού πρωθυπουργού με διάφορες άλλες γυναίκες, ενώ είχε και δύο ''πριβέ'' συναντήσεις με τον ''Καβαλιέρε'', για τις οποίες έλαβε το ποσό των 5.000 ευρώ.  Η Μακρί, δήλωσε επίσης ότι «δεν ήταν μόνη, όλες, όμως, οι κοπέλες που βρίσκονταν στα δείπνα του Μπερλουσκόνι, έπρεπε να μείνουν σιωπηλές, να μην επικοινωνούν μεταξύ τους, από την στιγμή που οι οργανωτές δεν επιθυμούσαν να γίνουν αναφορές σε προσωπικές λεπτομέρειες».




stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...