sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Στα χέρια του Big Mac ο Πανιώνιος!

To NewsIt αποκαλύπτει την συνομιλία του Τσακίρη με αντιπροσωπεία οπαδών του Πανιωνίου για την οριστική πώληση της ομάδας στον Μάκη Ψωμιάδη. Οργισμένος ο κόσμος με τον Τσακίρη. Δακρυσμένος αποχώρησε ο Βεντούρης!

Αντιπροσωπεία των οπαδών του Πανιώνιου που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ομάδας στο Ψυχικό συναντήθηκαν με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για να του ζητήσουν τον λόγο για την απόφαση του να πουλήσει στον Μάκη Ψωμιάδη.“Βρήκα ένα τρόπο να απαλλαγώ από το βάσανο που λέγεται Πανιώνιος. Ο Ψωμιάδης μπορεί να βγάλει τον Πανιώνιο από το αδιέξοδο. Είναι παρεξηγημένος και όχι αυτός που νομίζετε”, τόνισε στους οπαδούς ο μεγαλόμετοχος των "κυανέρυθρων". Κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Ψυχικό ο Κωνσταντίνος Τσακίρης βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των 100 περίπου φιλάθλων του Πανιώνιου οι οποίοι τον έβρισαν.

Το Δ.Σ. που εξελέγη "είναι τυπικό" και αναλαμβάνει να προχωρήσει τις διαδικασίες της πώλησης. Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είχε συμφωνήσει με τον Ιωάννη Χ. Καλογρίτσα για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος του Πανιώνιος δεν μπορούσε να περιμένει τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ και οδηγήθηκε στην λύση του  Ψωμιάδη
.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γεράσιμος Βεντούρης είχε προαναγγείλει την εξέλιξη, όταν αποχωρούσε βουρκωμένος από τα γραφεία και αποκάλυπτε πως η πρόταση του να περάσει η ομάδα στον Ερασιτέχνη δεν έγινε δεκτή από τον ιδιοκτήτη.

“Δεν τα καταφέραμε, η ομάδα μεταβιβάζεται”, δήλωσε, εμφανώς φορτισμένος, πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την άκαμπτη στάση του Κωνσταντίνου Τσακίρη. 
 
 
 
 
 
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...