sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Σοκ: Γνωστός έλληνας σταρ – ζεν πρεμιέ έχει AIDS

montelo-gumnos

Σάλος στο χώρο της showbiz από την αποκάλυψη οτι διάσημος έλληνας ζεν πρεμιέ πάσχει από AIDS. Γιατί έχουν αναστατωθεί μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες που είχαν σχέση με τον γνωστό έλληνα σταρ;
Ο γνωστός έλληνας σταρ έμαθε πριν από 10 μέρες οτι πάσχει από AIDS και ο κόσμος γύρισε ανάποδα στη ζωή του. Το πρώτο του μέλημα ήταν να ειδοποιήσει όλες τις κυρίες που είχαν ερωτική σχέση μαζί του το τελευταίο διάστημα.
Ο άτυχος νέος άντρας είναι λαμπερός πρωταγωνιστής της ελληνικής showbiz, πολύ όμορφος και με πολλές κατακτήσεις τόσο στο γυναικείο όσο και στο αντρικό φύλο. Το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί σε σεξουαλική επαφή με διάφορες κυρίες και, όπως αποδείχτηκε, δεν έπαιρνε τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Όταν ο γνωστός ζεν πρεμιέ έμαθε οτι έχει τον ιό του HIV έπαθε σοκ. Δεν μπορούσε να καταλάβει από που τον κόλλησε, ήταν όμως σαφές οτι έπρεπε να ειδοποιήσει όλες τις κυρίες με τις οποίες είχε έρθει σε επαφή. Και είναι αλήθεια οτι παρ’ όλο που οι σχέσεις του εν λόγω κυρίου ήταν αρκετά σύντομες, αυτός δεν τηρούσε τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του fimes.gr, ο διάσημος κύριος, προς τιμή του, ειδοποίησε όλες τις πρώην συντρόφους του, που είναι γνωστά μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες. Οι κυρίες έπαθαν σοκ και έχουν ήδη επισκεφτεί τους γιατρούς τους για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Το ευχάριστο είναι οτι ο δημοφιλής σταρ βρίσκεται στο πρώτο στάδιο του AIDS και μπορεί με την κατάλληλη θεραπεία να προλάβει την εκδήλωση της ασθένειας.
Τα μαθήματα που παίρνουμε από τη σοκαριστική τύχη του γνωστού σταρ της σόουμπιζ είναι δύο. Πρώτον, χρησιμοποιούμε πάντα προφύλαξη, ιδιαίτερα αν πρόκειται για πρόσκαιρες σχέσεις, και δεύτερον, αν το αναπάντεχο συμβεί, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και ειδοποιούμε τους συντρόφους μας. Όσο πιο νωρίς προλάβουμε το AIDS τόσο καλύτερα για την εξελιξη της ασθένειας.
Ο γνωστός σταρ σκέφτεται να παραχωρήσει συνέντευξη όπου θα μιλά για την ασθένεια του, έτσι ώστε να βοήθησει στην ενημέρωση των νέων για να μην κάνουν τα λάθη που έκανε αυτός.


fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...