sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

"Αγανακτισμένοι" και στην Κρήτη- Φουντώνει το κίνημα αλά ισπανικά...

Καλούν σε συγκέντρωση σήμερα στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο και την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο

Και στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο προγραμματίζονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας , σήμερα το απόγευμα, στην Πλατεία Ελευθερίας, καθώς οι νέοι κυρίως και στη χώρα μας φαίνεται να παίρνουν τη σκυτάλη από το κίνημα των Indignados της Ισπανίας.
Όπως ήδη έχει γράψει το cretalive, ανάλογες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται  στο Σύνταγμα, στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Πάτρας.
Από το απόγευμα της Τρίτης εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, και κυρίως στο Facebook, γκρουπ που καλούν σε συγκέντρωση και στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου και την πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο, στις 18.00.
 


Σημειώνεται ότι στο κάλεσμα της συγκέντρωσης, υπό την ονομασία "Αγανακτισμένοι στην Πλατεία Ελευθερίας ", γίνεται  λόγος για "ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη", "χωρίς σχέδιο και πλάνο, χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις".

cretalive.gr

4 σχόλια:

  1. Προβατα τών κομμάτων ξυπνήστε, οι Παγκόσμοι Άρχοντες Σιωνιστές τής Νέας Τάξης θέλουν Παγκόσμια Δούλους με αμοιβή ψίχουλα και να ελέγχουν απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων. Ήρθε ο καιρός που πρέπει ο Λαός να μάθει να σκέπτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαέ ψάξε και μάθε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν πολιτικοί από την ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ και από το νέο κόμμα τής Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ήρθε ο καιρός που πρέπει όλοι να ψάχνουμε πολλά γιά να μαθαίνουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψάξε και μάθε Λαέ γιά το RFID, λένε ότι ήδη το έβαλαν στην Γερμανία σε 5.000 άτομα, μα και στην Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...