sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ξέχασαν σκιέρ να κρέμεται στο τελεφερίκ!

Απίστευτο και όμως...ελληνικό!

Ένας σκιέρ κρεμόταν στην κυριολεξία για 65 λεπτά από το τελεφερίκ ενός χιονοδρομικού κέντρου, επειδή ο υπάλληλος είχε τελειώσει την βάρδια του και κατέβασε τους...
διακόπτες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.Το απίστευτο αυτό γεγονός αποκάλυψε ο υφυπουργός Τουρισιμού και Πολιτισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ο οποίος μάλιστα έδωσε, και λεπτομέρειες στην εφημερίδα “Βήμα”:
«Ο άνθρωπος βρισκόταν κρεμασμένος, μέσα σε χαμηλές θερμοκρασίες και φώναζε βοήθεια και κανείς δεν ανταποκρινόταν. Ευτυχώς που, μετά από μία ώρα τον άκουσαν κάποιοι άλλοι σκιέρ, ειδοποίησαν τον συγκεκριμένο φύλακα, ο οποίος και άνοιξε και πάλι τους διακόπτες για να ξεκινήσει το τελεφερίκ». Ο κ. Νικητιάδης είπε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό καταγγέλθηκε από τουριστικούς πράκτορες, σε ημερίδα για τον χειμερινό τουρισμό.
Επιπλέον ο υφυπουργός είπε ότι οι τιμές που προσφέρονται για χειμερινό τουρισμό στην Ελλάδα είναι ακριβότερες από πολλές χώρες των Βαλκανίων και έφερε ως παράδειγμα τη Βουλγαρία. Βεβαίως, είπε οι τιμές στην Ελλάδα εξαρτώνται από την προσφορά και τη ζήτηση, λέγοντας ότι εφέτος τα Χριστούγεννα, η Αράχωβα είχε «κάλυψη» 95%. Η κατεύθυνση, είπε, που δίνει το υπουργείο, είναι να μειωθούν οι τιμές, ώστε να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο, και να δημιουργηθούν οι υποδομές, προκειμένου ο χειμερινός τουρισμός να έχει διάρκεια.



thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...