sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Της άδειασαν το σπίτι και την άφησαν δεμένη να ξεψυχήσει!


Κανένα έλεος δεν φαίνεται να έχουν πια οι ληστές! Δεν φτάνει που μπαίνουν και κλέβουν τα σπίτια μας αφήνοντάς τα «καλοκαιρινά» αλλά αφήνουν και τους ηλικιωμένους που είναι και τα ευκολότερα θύματά τους να ξεψυχήσουν μπροστά στα μάτια τους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με μια 88χρονη γυναίκα στο Δομοκό Φθιώτιδας καθώς αδίστακτοι ληστές την άφησαν να ξεψυχήσει από το κρύο και η γριούλα βρήκε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Γείτονες της ηλικιωμένης που είχαν μέρες να τη δουν ανησύχησαν και τηλεφώνησαν στην αστυνομία η οποία μπαίνοντας στο σπίτι της 88χρονης τη βρήκε παγωμένη στο κρεβάτι όπως την είχαν αφήσει οι αδίστακτοι ληστές.

Το σπίτι ήταν άνω-κάτω και εκτιμάται ότι οι ληστές έδεσαν την ηλικιωμένη γυναίκα στο κρεβάτι και μετά άδειασαν όλο το σπίτι προκειμένου να ανακαλύψουν χρυσαφικά ή άλλα αντικείμενα αξίας. Αδιαφορώντας για την άτυχη γυναίκα, μόλις ολοκλήρωσαν την «αποστολή» τους, οι απάνθρωποι δράστες έφυγαν και άφησαν την γριούλα δεμένη στο κρεβάτι να προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανή από το κρύο με την ελπίδα πως ίσως κάποιος χτυπήσει την πόρτα της και την προλάβει ζωντανή.

Να σημειώσουμε πως η άτυχη ηλικιωμένη ζούσε μόνη της καθώς πρόσφατα είχε χάσει τους πιο κοντινούς συγγενείς της, τα δύο της αδέλφια.




stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...