sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ποιους διάσημους "καίει" το πελατολόγιο του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης


Φως στην σκοτεινή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που αγγίζει μεγάλα και λαμπερά ονόματα της εγχώριας showbiz, ρίχνει το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Μετά από ασφυκτικό «πρέσινγκ» και παρακολούθησης περίπου έξι μηνών, 10.000 ηχογραφημένες συνομιλίες, πέφτει άπλετο φως στην υπόθεση και ταρακουνά συθέμελα τον καλλιτεχνικό χώρο.
Δεκάδες τρανταχτά ονόματα του Κολωνακίου, των Νοτίων Προαστίων και κατ’επέκταση της κοσμικής Αθήνας, μάνατζερς, πρόσωπα της πασαρέλας, εστεμμένες καλλονές, επιχειρηματίες αλλά και μουσικοί παραγωγοί φιγουράρουν στην ήδη πολυσυζητημένη λίστα των πελατών του κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης.
Ποιους περιλαμβάνει η λίστα
Με το στόμα ορθάνοικτο έμειναν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όταν εντόπισαν γνωστή καλλονή να τηλεφωνεί στον εγκέφαλο της σπείρας για να κάνει την παραγγελία της. Ο λόγος για εντυπωσιακή, δίμετρη κοπέλα που είχε κάψει καρδιές όταν σε πρόσφατο διαγωνισμό ομορφιάς πήρε την πρώτη θέση και το στέμμα της νικήτριας. Μάλιστα, η σχέση της με διάσημο πρόσωπο του κινηματογράφου αλλά και της μικρής οθόνης είχε συζητηθεί σε σημείο… σκανδάλου ενώ η ίδια ντεμπουτάρισε στη μικρή οθόνη ως παρουσιάστρια ριάλιτι παιχνιδιού.
Στους «καλούς πελάτες» του κυκλώματος είναι και ένας πολύ γνωστός κοσμικός των Νοτίων Προαστίων και κολλητός φίλος γνωστών τραγουδιστών και μάνατζερ σε εταιρεία. Ωστόσο, χαρακτηριστική είναι η φιλία του με πάρα πολύ γνωστό λαϊκό τραγουδιστή.
Ένας από τους πλέον απαιτητικούς πελάτες είναι μεγάλος θαμώνας της νυχτερινής διασκέδασης που είχε «κόλλημα» με το «πρώτο τραπέζι πίστα». Έχει γίνει γνωστός από την εμπορική του δραστηριότητα αλλά και από τα χρέη που τον συνοδεύουν. Σημειώνεται πως είναι μεγάλος γυναικάς.
Ακόμα, ένα από τα ονόματα που προκάλεσαν σοκ ήταν αυτό πολυπροβεβλημένου οικονομικού στελέχους εταιρείας του καλλιτεχνικού χώρου ο οποίος είχε στενές σχέσεις με διάσημους καλλιτέχνες ενώ η οικονομική επιφάνειά του είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής.
Όπως διαβάσατε και παραπάνω στην καυτή λίστα βρίσκονται δεκάδες ονόματα της ελληνικής showbiz. Σύμφωνα με διαρροές από την ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζεται δεύτερο μεγάλο «σαφάρι» για να εντοπιστούν περισσότεροι «πελάτες» ενώ πληθαίνουν οι διάσημοι που περνούν το κατώφλι της Δίωξης για να καταθέσουν.
Αναμένουμε…


stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...