sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Πέθανε το μοντέλο της καμπάνιας κατά της ανορεξίας


H Ιζαμπέλ Καρό, η Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο που έγινε γνωστή και σόκαρε τον κόσμο με την ανορεξική της εικόνα σε μία ιταλική διαφημιστική καμπάνια, πέθανε σε ηλικία 28 χρονών.

Η Κάρο πέθανε στις 17 Νοεμβρίου ενώ επέστρεφε στη Γαλλία από μία δουλειά στο Τόκιο. Σε
δηλώσεις που έκανε στο "AP" η καλή της φίλη Ντανιέλε Ντουμπρουίλ-Πρεβότ, «η Κάρο ήταν άρρωστη για μεγάλο διάστημα», αναφερόμενη στην ανορεξία της.

Η 28χρονη Ιζαμπέλ έγινε γνωστή τον πλανήτη όταν παρουσιάστηκε γυμνή σε διαφήμιση με τίτλο "Όχι στην Ανορεξία", δείχνοντας το πολύ αδύνατο, κοκαλιάρικο σώμα της και το κόκαλα του προσώπου της προκαλώντας σοκ στον κόσμο.

Τη φωτογράφιση της διαφημιστική καμπάνια έκανε ο γνωστός Ιταλός φωτογράφος Ολιβιέρο Τοσκάνι το 2007 για ένα ιταλικό οίκο μόδας. Η διαφήμιση παρουσιάστηκε σε εφημερίδες και διαφημιστικές πινακίδες δείχνοντας το γυμνό της κορμί με τα κόκαλα του κορμιού και του προσώπου της να προεξέχουν.

Η Κάρο είπε ότι υπέφερε από ανορεξία από τότε που ήταν 13 και προθυμοποιήθηκε να κάνει τη φωτογράφισή για τη καμπάνια ώστε να αφυπνίσει τις γυναίκες κατά της ασθένειας της ανορεξίας.

Το 2006 η Ιζαμπέλ Καρό έπεσε σε κώμα αφού ζύγιζε μόλις 25 κιλά με ύψος 1,65.

shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...