sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Γκαφατζής διαρρήκτης θύμα τροχαίου!

Η διάρρηξη σε ένα εργοστάσιο στην Ηλεία πέτυχε και, έστω και με πενιχρή λεία στα χέρια του, ο δράστης έκανε να φύγει. Όμως, δεν πρόσεξε και έπεσε θύμα… τροχαίου (!) από το οποίο τραυματίσθηκε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με τα κλοπιμαία στα χέρια!

Ο 30χρονος «μπουκαδόρος» χτύπησε ένα εργοστάσιο παρασκευής τουρσιών στο 2ο χιλιόμετρο του
δρόμου Ανδραβίδας– Τραγανού Ηλείας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Ανέβηκε σε ένα κλαρκ και με αυτό έσπασε την πόρτα, ανοίγοντας τον δρόμο για να φτάσει στο γραφείο του ενός εκ των ιδιοκτητών. Τα μόνα που βρήκε να κλέψει, όμως, ήταν 70 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο βιβλιάρια καταθέσεων.

Έστω και με αυτά στα χέρια, ο δράστης βγήκε στον δρόμο προσπαθώντας να διαφύγει… Όμως, δεν είχε το νου του και σε μικρή απόσταση παρασύρθηκε από ένα διερχόμενο φορτηγό! Ο 30χρονος τραυματίστηκε ελαφρά, αλλά όχι τόσο ώστε να μπορέσει να εξαφανιστεί…

Έτσι, οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του τροχαίου ειδοποιημένοι από τον φορτηγατζή, βρήκαν τα κλοπιμαία και κατάλαβαν ότι ήταν ο δράστης της διάρρηξης! Τελικά, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό νοσοκομείο Πύργου, ενώ η δικογραφία διαβιβάστηκε στην αντεισαγγελέα Αμαλιάδας.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...