sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Τον πήρε για γαμπρό και της βγήκε..νύφη!



Ζούσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της μέχρι που της μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά ότι κάτι περίεργο συμβαίνει καθώς ο σύζυγος αρνιόταν να εκπληρώσει τα τα συζυγικά του καθήκοντα.. Και τότε διαπίστωσε πως ο σύζυγος ήταν… μια μεταμφιεσμένη γυναίκα…

Ο λόγος για την 26χρονη Minati Khatua και τον 28χρονο Sitakant Routray κάτοικοι της Ρουκέλα της Ινδίας με την πρώτη να κατηγορεί τον δεύτερο ότι την εξαπάτησε επειδή της συστήθηκε ως άνδρας!

Ο Sitakant Routray εμφανίστηκε ως φίλος του αδερφού της, βρήκε το νούμερο του κινητού της τηλεφώνου και άρχισε να τη φλερτάρει έντονα. Η κοπέλα κάποια στιγμή ενέδωσε και όταν το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει ζήτησε να γνωρίσει την οικογένεια του καλού της. Εκείνος της παρουσίασε δυο γονείς μόνο που δεν ήταν οι δικοί του!
Μάλιστα, τα δύο αυτά άτομα ήταν και τα μοναδικά που πήγαν από το σόι του  γαμπρού στο γάμο γεγονός που προβλημάτισε την 26χρονη.

Να επισημάνουμε ότι ο 28χρονος μετά την τελετή πήρε ως προίκα χρυσά κοσμήματα, αυτοκίνητο και 400 ευρώ.

Η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά όταν ο σύζυγος δεν ήταν καθόλου συνεπής ως προς τα καθήκοντά του και άρχισε τις έρευνες. Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η 26χρονη εισέβαλε την ώρα που ο 28χρονος έκανε μπάνιο με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν οι φόβοι της. «Οι χειρότεροι μου φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ήταν γυναίκα», είπε η νύφη.

Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας ύστερα από τις απειλές που δέχτηκε η κοπέλα από τα αδέρφια του επιτήδειου ότι αν αποκαλυφθεί το μυστικό θα τη σκοτώσουν.




stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...