sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος ο Πατέρας, νέος πρόεδρος την Πέμπτη

Ο Νικόλας Πατέρας επιβεβαίωσε με δηλώσεις του την αποχώρησή του από την προεδρία του Παναθηναϊκού, αλλά όχι και από το Δ.Σ. Ο πρόεδρος των πρασίνων, αμέσως μετά τη λήξη του Δ.Σ. εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του και προανήγγειλε νέο συμβούλιο την προσεχή Πέμπτη (23/12), προκειμένου να αναδειχθεί ο αντικαταστάτης του στον προεδρικό θώκο του Τριφυλλιού. Οι μέτοχοι πρότειναν για πρόεδρο τον Θανάση Γιαννακόπουλο που αρνήθηκε, ενώ ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία ο μέτοχος Αδαμάντιος Πολέμης, τον οποίο και πρότεινε ο απερχόμενος πρόεδρος.
"Δεν υπάρχει ενότητα και φεύγω"Ο Νικόλας Πατέρας, εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ, τόνισε: "Μετά και την παραίτηση του κυρίου Βγενόπουλου σήμερα, αλλά και όσα έγιναν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, δεν συντρέχουν οι λόγοι εκείνοι που για μένα ήταν σημαντικοί ώστε να συνεχίσω να είμαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Στο κομμάτι των μετόχων υπάρχει πλέον ένα θέμα ενότητας και ζήτησα από το συμβούλιο να συνέλθει και πάλι την Πέμπτη, ώστε να εκλέξουμε πρόεδρο. Οι υπόλοιποι μέτοχοι μού ζήτησαν να παραμείνω, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να παραμείνω από τη στιγμή που δεν υπάρχει η ενότητα που θα περίμενα μεταξύ των μετόχων αλλά και μεταξύ της διοίκησης και των φιλάθλων. Τα διάφορα επεισόδια στα γήπεδα και αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Γι’ αυτό αποφάσισα να φύγω".
"Η συμφωνία αφορούσε Τζίγκερ-Βγενό"Οσον αφορά στη μεταβίβαση μετοχών που είχε συμφωνηθεί προ τριμήνου μεταξύ Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου, είπε: "Η συμφωνία που είχε γίνει το Σεπτέμβριο αφορούσε τους δυο τους. Εγώ είχα υποσχεθεί πως θα αναλάμβανα πρόεδρος και θα συμμετείχα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο καθένας μας έχει το ποσοστό του, αλλά εδώ δεν είναι θέμα ποσοστών. Είναι θέμα διάθεσης. Όταν βλέπω ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν και δεν γίνονται όπως θέλω εγώ, δεν μπορώ να συνεχίσω".
"Αξιόλογος άνθρωπος ο Πολέμης"Ο απερχόμενος πρόεδρος αποκάλυψε πως προτάθηκε στον Θανάση Γιαννακόπουλο να αναλάβει την προεδρία, αλλά μετά την άρνησή του ο ίδιος πρότεινε τον Αδαμάντιο Πολέμη, λέγοντας: "Πρότεινα τον κύριο Αδαμάντιο Πολέμη για την προεδρία. Είπε πως θα το σκεφτεί μέχρι την Πέμπτη. Θεωρώ πως είναι αξιόλογος άνθρωπος και μπορεί να προσφέρει, όπως πρόσφερα κι εγώ. Το προτείναμε και στον Θανάση Γιαννακόπουλο, αλλά δεν ήθελε. Θα είμαι κοντά και στο νέο πρόεδρο. Θέλω να πιστεύω πως στο Δ.Σ. της Πέμπτης θα εκλέξουμε πρόεδρο και δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του".
"Είναι όλοι πληρωμένοι, χρήματα υπάρχουν"Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά των πρασίνων, υποστηρίζοντας: "Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του πληρωμένους, έναν πολύ καλό προπονητή, αρκετά χρήματα στα ταμεία της και αρκετούς επιχειρηματίες που αν θέλουν μπορούν να προσφέρουν. Ο σύλλογος έχει ελάχιστες υποχρεώσεις και στα ταμεία του γύρω στα 20 εκατ. ευρώ. Τι θα κάνει ο νέος πρόεδρος είναι δική του δουλειά. Χρήματα υπάρχουν και ο πρόεδρος που θα αναλάβει ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει και πρέπει να το υλοποιήσει. Εύχομαι να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τους φιλάθλους. Είμαι ευγνώμων στον κόσμο. Δεν υπήρχε περίπτωση χωρίς τη βοήθειά του να πάρουμε το νταμπλ πέρυσι. Χρειάζεται η στήριξη του κόσμου".
"Η ομάδα θα επηρεαστεί θετικά"Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση, αν φοβάται πως οι διοικητικές εξελίξεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ομάδα, απάντησε: "Πιστεύω πως η ομάδα θα επηρεαστεί θετικά. Χρειαζόμαστε ένα δυνατό ηλεκτροσόκ. Ίσως είναι ευεργετικό αυτό που συμβαίνει στην ομάδα μας".
 
 
 
sport.gr

1 σχόλιο:

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...