sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Μilliyet: Η αλιεία προκαλεί ένταση στα Ίμια

Νέα ένταση καταγράφεται στο Αιγαίο λόγω της αλιείας της τσιπούρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων Vatan και η Μilliyet.

Όπως αναφέρουν τα άρθρα των εφημερίδων, ελληνικά αλιευτικά προσέγγισαν στις βραχονησίδες Ίμια. Τα αλιευτικά συνοδεύονταν από σκάφος του ελληνικού λιμενικού, το οποίο ήλθε αντιμέτωπο με πλοίο του τουρκικού λιμενικού. Το όλο συμβάν διήρκεσε περίπου 45 λεπτά και έληξε με την αποχώρηση των ψαράδων προς την Καλόλιμνο.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή των Ιμίων βρίσκονται 13 ελληνικά αλιευτικά σκάφη, ενώ περιπολούν ένα σκάφος του ελληνικού λιμενικού και ένα του τουρκικού λιμενικού.

Η Μilliyet σημειώνει ότι ελληνικά αλιευτικά εισχώρησαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα και αποπειράθηκαν να απλώσουν τα δίχτυα τους. Σκάφος του τουρκικού λιμενικού που έσπευσε στην περιοχή τα παρεμπόδισε. Κατά την προσπάθειά του αυτή παρενοχλήθηκε από σκάφος του ελληνικού λιμενικού. Σύμφωνα με την εφημερίδα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τα πληρώματα των δύο σκαφών είχαν βγει στο κατάστρωμα.
tvxs.gr

i-reportergr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...