sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ζητούνται συνένοχοι!


Σε λίγο καιρό, θεωρείται βέβαιο πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα βάλει αγγελία σε εφημερίδες και περιοδικά με τίτλο «ζητείται συναίνεση» με την ελπίδα μήπως και βρεθεί ένας άνθρωπος στην Ελλάδα να συναινέσει με την πολιτική που θέλει να εφαρμόσει.
Συγκεκριμένα, τις προσεχείς ημέρες ο Υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με συναδέλφους του Υπουργούς αλλά και με την αντιπολίτευση προκειμένου να διερευνήσει το ενδεχόμενο συναινέσεων για την κατάρτιση Σχεδίου Δημοσιονομικής Προσαρμογής 2012-5 και την κατάθεσή του στη Βουλή έως τις 24 Μαρτίου. Την ίδια ώρα, εντός του Μαρτίου καλείται να προσδιορίσει νέα μέτρα ύψους 1,8 δις ευρώ για το 2011.
Όσον αφορά τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρει… αρνητική απάντηση από όλους μιας και οι περισσότεροι ζητούν την παραίτησή του…  Παράλληλα, θα συναντηθεί πιθανότατα με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη (που είναι και το φαβορί να τον διαδεχτεί εάν σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό τεθεί θέμα Παπακωνσταντίνου) αλλά και τους υπόλοιπους του κυβερνητικού σχήματος. Πρωτίστως, θα ζητήσει μεγάλες περικοπές όπως επίσης και αλλαγές στους τομείς ευθύνης τους.
Ακόμα, θα συναντηθεί με την Τετάρτη με τα τρία κόμματα που έχουν συμφωνήσει να προσέλθουν σε διάλογο για το Σχέδιο 2012-5. Ο λόγος για τον ΛΑΟΣ, τη Δημοκρατική Αριστερά και τη Δημοκρατική Συμμαχία.
Ωστόσο, ο «τσάρος» της οικονομίας θέλει να συναντηθεί και με τα κόμματα που έχουν αρνηθεί τον διάλογο και φυσικά τη ΝΔ. Μάλλον επιθυμεί διακαώς να του δηλώσουν πρόσωπο με πρόσωπο πως επιθυμούν την παραίτησή του…

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...