sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: "Ανάρπαστα" τα ανδρικά... στρινγκ

Φαίνεται πως τα αντρικά στρινγκ φοριούνται πολύ από το πατραϊκό... αντρικό κοινό. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η ιστορία ενός κατοίκου της περιοχής που θέλησε να... προμηθευτεί το σέξι εσώρουχο, αλλά δεν έβρισκε πουθενά το στυλ που επιθυμούσε! Ο νεαρός Πατρινός αφού δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τη στιλιστική του επιθυμία στο πρώτο κατάστημα, αναγκάστηκε να επισκεφτεί τρία
συνολικά από τα θεωρούμενα «καλά» εμπορικά, στο κέντρο της πόλης, τα οποία φημίζονται για την ποικιλία και την ποιότητα στην πώληση τέτοιου είδους εσωρούχων! Μόνο που διαπίστωσε με έκπληξη πως δεν υπήρχε στρινγκ ούτε για... δείγμα!
Διαβάστε τώρα τι μας είπε πως του απαντούσαν: «Μπορείτε να περάστε σε δεκαπέντε ημέρες» και «Δεν τα προλαβαίνουμε, φεύγουν πολύ γρήγορα!». Ο 30χρονος άνδρας θέλησε να «ψάξει» περισσότερο το θέμα και ρώτησε έναν από τους εργαζόμενους: «Καλά, τι γίνεται; Τόσοι πολλοί είναι εκείνοι που τα φοράνε και μετά μου το παίζουν σοβαροί και την λένε σε μένα;». Η απάντηση που του έδωσε ήταν... αποστομωτική: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε, κύριε μου, τι χαμός γίνεται και ποιοι τα αγοράζουν!».
Η «εξομολόγησή» του στον «Κόσμο»
Ο Πατρινός μίλησε στον «Κόσμο» για την εμπειρία του: «Δεν έβρισκα στρινγκ για άντρες, όχι γιατί δεν είχαν, αλλά γιατί τα είχαν πάρει όλα. Εκείνη τη μέρα είχα αποφασίσει να βγω για ψώνια και να αγοράσω εσώρουχα και συγκεκριμένα στρινγκ. Δεν περίμενα να αγοράζουν πολλοί, αλλά από ότι φάνηκε έκανα λάθος. Το αστείο είναι ότι πέρασα από τρία μαγαζιά και στα τρία μου είπαν ότι τα πούλησαν όλα και μάλιστα δεν τα... προλαβαίνουν. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι όλοι με κατακρίνουν επειδή τη λέω την "προτίμησή" μου. Αλλά δεν γίνεται, κάποιος από αυτούς θα τα... φοράει! Δεν γίνεται να ξεπουλάνε τα μαγαζιά και να μη τα παίρνει κανένας. Το είπα αυτό και σ' έναν υπάλληλο που μου είπε ότι είναι πέραν της φαντασίας μου τι χαμός γίνεται και ποιοι είναι οι αγοραστές». Βέβαια εννοούσε τους κυρίους με τα κουστούμια, τους "σοβαρούς". Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τους κρυφούς στην Πάτρα... Πάρα πολλοί γκέι, αλλά λίγοι φανεροί!».

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...