sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Παραίτηση συνεργάτη Μαρινάκη στο ΣΚΑΪ


Οι "μετασεισμικές δονήσεις", στο απόηχο του Σαββατιάτικου ντέπρμι των αιωνίων, συνεχίζονται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ …

Άλλωστε ως απόρροια της ενόχλησης του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παραίτηση του στενού συνεργάτη του από το Δ.Σ. του ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι κάτοχος του 20% των μετοχών του καναλιού και είναι προφανώς ενοχλημένος από την κάλυψη του ντέρμπι και
την κριτική που δέχθηκε τόσο προσωπικά όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός . Ενδεικτικό είναι ότι ο στενός του συνεργάτης Γιάννης Βρέντζος παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του σταθμού, μια μέρα μετά το μεγάλο ντέρμπι και συγκεκριμένα την Κυριακή (20/02).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κριτική που άσκησαν τόσο ο ιδιοκτήτης Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Χρήστος Παναγόπουλος, αλλά και δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα από τον σταθμό, προκάλεσαν την ενόχληση του πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν περίμενε τόσο σκληρή κριτική από ένα κανάλι, στο οποίο κατέχει μετοχές.

Μάχη και στον τύπο
Οι αντιπαραθέσεις και απειλές για μηνύσεις συνεχίστηκαν και με δημοσιογράφους που κατέχουν επιτελικές θέσεις στις δημοσιογραφικές επιχειρήσεις των κ.κ Αλαφούζου και Μαρινάκη.

Ο διεθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ Χρήστος Παναγόπουλος βγήκε στον αέρα του και κατακεραύνωσε τη διαιτησία του Καλόπουλου.

Ο διευθυντής της εφημερίδας "Metro" (συμφερόντων Μαρινάκη) Γιάννης Κουρτάκης, απάντησε μέσω του parapolitika.gr., κάνοντας επίθεση εναντίον του Παναγόπουλου. λέγοντας ότι Q
"Από χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ έχει «υιοθετήσει» την επιχειρηματολογία του Παναθηναϊκού και του Σισέ, χτυπώντας, τον Ολυμπιακό και τον μέτοχο του καναλιού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενορχηστρωτής της επίθεσης, είναι ο διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Χρήστος Παναγόπουλος. Πάγια τακτική του ανθρώπου του Ρουσόπουλου. Αυτή τη φορά χτύπησε λάθος πόρτα. Την πόρτα του Μαρινάκη. Μέσα στο φανατισμό του, έκανε το λάθος. Ο Παναγόπουλος, έχει χάσει την ψυχραιμία του και ψάχνει να βρει άκρη. Είναι αργά, όμως, όπως φαίνεται, αφού ήδη ο Μαρινάκης, που κατέχει το 20% του ΣΚΑΙ, τα έχει πάρει άγρια στο κρανίο με τα καμώματα του πρώην προέδρου της ΕΡΤ."
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΙ, με επιστολή του (fimotro.blοgspot.com) ανταπάντησε λέγοντας ότι:
"Σκουλήκια όπως ο δημοσιογράφος Κουρτάκης δεν πρέπει να υπάρχουν. Πρέπει να εξαφανιστούν για το καλό των ηθικών και τίμιων ανθρώπων”.

Ο κ. Κουρτάκης υποστήριξε ότι τον στοχοποίησε και ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη με νέα δήλωση του επισημαίνοντας:

"Έφτασε στο σημείο να ζητήσει δημοσίως την «εξαφάνισή» μου, επιλέγοντας συνειδητά να με στοχοποιήσει και προτρέποντας σε πιθανές κακουργηματικές πράξεις εις βάρος μου. Το λόγο έχει πλέον η αστική και ποινική δικαιοσύνη".

Οι πληροφορίες όμως θέλουν και τον κ. Παναγόπουλο να προσφεύγει στη δικαιοσύνη, για τα όσα γράφτηκαν στο site στο οποίο μετέχει ο Κουρτάκης και που τον εμφανίζουν σαν διαπλεκόμενο.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...