sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Σοκ με Μιραλάς, λόγω... ΕΠΟ!

Χωρίς τον Κέβιν Μιραλάς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Αρη, λόγω μη ενημέρωσης της ΕΠΟ στους ερυθρόλευκους, ότι η ποινή για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς Κυπέλλου της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, ήταν 2 αγωνιστικές! Εκπληκτοι στο Λιμάνι, που μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) δεν έχουν ενημερωθεί επίσημα, αναμένεται η επίσημη θέση τους.

Αυτό προέκυψε σήμερα (11/2), παραμονή του αγώνα στο Κλ. Βικελίδης, γεγονός που έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεκαθαρίζουν ότι ουδέποτε ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ ότι η τιμωρία του βέλγου για την αποβολή του στην Τούμπα, ήταν 2 και όχι μία αγωνιστική.

Στο Λιμάνι είναι ξαφνιασμένοι και δηλώνουν έκπληκτοι, αφού ακόμα και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) δεν έχει κοινοποιηθεί στους ερυθρολεύκους, η απόφαση της ΕΠΟ, που εκδόθηκε την Πέμπτη (10/2) το βράδυ.

Αρα από τη στιγμή που δεν έχει ενημερωθεί σχετικά ο Ολυμπιακος, δεν μπορεί να καταθέσει έφεση, ώστε να πέσει η ποινή. Ως εκ τούτου, η απουσία του Μιραλάς από την αναμέτρηση είναι δεδομένη.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε μόλις ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή... έπεσε από τα σύννεφα, αφού μέχρι και το πρωί της Παρασκευής (11/2) προόριζε τον βέλγο για την κορυφή της επίθεσης κόντρα στον Αρη.

Ο εκνευρισμός, που προκάλεσε στους πειραιώτες η απόφαση αυτή, είναι μεγάλος και αναμένεται σύντομα να προκύψει επίσημη αντίδραση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ετσι, ο βάσκος προπονητής, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βέλγου, θα κληθεί πλέον να αποφασίσει αν αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα είναι ο Πάντελιτς ή ο Τζιμπούρ.

Η απόφαση της Πειθαρχική Επιτροπής γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) στις 14:00GR, 29 περίπου ώρες πριν αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης. Εκεί ακριβώς έγκειται και ο εκνευρισμός των ερυθρολεύκων και όχι το γεγονός ότι ο Μιραλάς τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και όχι με μία.

sport.gr

1 σχόλιο:

  1. μαλακα πιλαβιε αν εχεις τα @@ τιμωρησε και την μαιμου τον σισε να μην ερθει καραισκακη.αλλα καλυτερα να ερθει για να τον γαμησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...