sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Οι "κουβαρντάδες" του Παπανδρέου δίνουν 1.000.000 ευρώ για τη σύλληψη του Παλαιοκώστα


Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η «λαρτζιά» των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών που προκήρυξαν χρηματική αμοιβή 1.000.000 ευρώ σε όποιον δώσει στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.
Προκαλούν τους πολίτες! Πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις με αποτέλεσμα να οδηγούν ακόμα και στην εξαθλίωση χιλιάδες ανθρώπους και από την άλλη «χαρίζουν» 1.000.000 ευρώ για μία δουλειά που θα έπρεπε να την κάνουν οι Αρχές.
Αντί να δώσουν τα χρήματα στους πολίτες που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την σηψαιμία του ελληνικού κράτους, τα «χαρίζουν» στον πιο ικανό «ρουφιάνο». Μάλιστα, η αμοιβή κρίνεται υπέρογκη αν αναλογιστεί κανείς πως ο Παλαιοκώστας δεν χτύπησε ποτέ πολίτη.
Η κίνηση αυτή των κ.κ. Παπουτσή και Παπακωνσταντίνου αποτελεί εμπαιγμό των πολιτών ώστε να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση πως δίνεται μάχη κατά της ανομίας και της εγκληματικότητας. Μεγάλες φιλοσοφίες από το κυβερνητικό σχήμα.
Πληρώνουν «χρυσό» τον Παλαιοκώστα (και τον κάθε Παλαικώστα) και ο κόσμος πεινάει! Ευτυχώς, δεν μασάμε όλοι κουτόχορτο… Υπάρχουν τόσα προβλήματα που ζητούν λύσεις και οι πολιτική ηγεσία του τόπου φοράει παρωπίδες.
Καλύτερα πάρτε τη βαλίτσα με το 1.000.000 ευρώ και πετάξτε τη στα σκουπίδια έξω από το Υπουργείο. Αυτή είναι η επόμενη κίνηση.

stifora.gr

1 σχόλιο:

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...