sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ρος Ντέιλι στους 'αφανείς ήρωες'

Ο Ρός ΝΤΕΪΛΙ, το Μουσικό Εργαστήρι ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ και ο σύλλογος ΦΙΛΩΝ του, κοσμούν την εκπομπή ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ, που θα μεταδοθεί από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου, σήμερα Τρίτη 22 του Φλεβάρη, 6-7 το απόγευμα.
Ρος ΝΤΕΙΛΙ, ο διεθνούς φήμης συνθέτης, ο δάσκαλος, ο πολίτης του Κόσμου, που πλουτίζει την Κρήτη με την μόνιμη εγκατάστασή, τις πρωτοβουλίες και το έργο του. Ο Ανθρωπος - Θησαυρός
μουσικών γνώσεων, ευαισθησιών, ανησυχιών, αναζητήσεων και συνθέσεων. Ο Αρχιμάστορας πολιτιστικών γεφυρών μεταξύ λαών και ανθρώπων. Σημαντικό αντίβαρο στην άγνοια, στην μικρότητα, την ανασφάλεια, την μικροψυχία, και στο νανισμό συμπεριφορών, αντιλήψεων και πρακτικών ανθρώπων που με την ύπαρξή κονταίνουν ή συνθλίβουν την ύπαρξη των άλλων .
Μουσικό Εργαστήρι ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, ο χώρος συνάντησης και επικοινωνίας λαών και πολιτισμών.Από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά κέντρα παραδοσιακής μουσικής στο Κόσμο.Παγκόσμια πρωτεύουσα συνάντησης και έκφρασης διαφορετικών ανθρώπων, μουσικών και χορών.Τόπος φιλοξενίας και έδρα μοναδικού Μουσείου παραδοσιακών οργάνων.
Σύλλογος "Φίλων του Μουσικού Εργαστηρίου ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ", η έμπρακτη αναγνώριση του μεγέθου της προσφοράς του κ. ΝΤΕΙΛΙ και του ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ, που εκφράζεται από ένα ενεργό εθελοντισμό, ως έκφραση απόδειξης και άρνησης. Αρνηση -ώστε να μη ξανασυβεί-στην ψηφοθηρική εκμετάλλευση και πολιτική ασυνέπεια και ανεπάρκεια του όποιου υφάρπαγα και "ιδιοποιητή". Απόδειξη στήριξης στο ΜΕΓΑΛΟ, -που εμπλουτίζει, ανεβάζει και προστατεύει από την ευτέλεια-, από Ανθρώπους που ξέρουν να το τιμούν, να το προστατεύουν και να το αναδεικνύουν....
Καλεσμένοι ο κ. Ρός Ντέϊλι και ο κ. Κώστας Κασαπάκης, πρόεδρος του συλλόγου "Οι Φίλοι του ΜΕΛ"
Η εκπομπή παράγεται και παρουσιάζεται από το δημοσιογράφο Ηρακλή Γαλανάκη.
Η μετάδοση της γίνεται από τα FM, στα (Ηράκλειο) 97.5, (Χάρακα) 103.6, (Αγιος Νικόλαος ) 105.3.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...