sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Σάλος με το "ροζ" βίντεο της φοιτήτριας

Σάλος στο Ίντερνετ έχει γίνει με ένα ακόμη «ροζ» βίντεο από την Πάτρα, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια φοιτήτρια που αυνανίζεται! Και χιλιάδες είναι αυτοί που μπαίνουν καθημερινά στο Διαδίκτυο για να δουν την καυτή φοιτήτρια.
Το βίντεο έχει αναρτηθεί σε γνωστή ιστοσελίδα με σέξι βίντεο (youhot.gr) και έχει τίτλο «Ελληνίδα φοιτήτρια από την Πάτρα παίζει το... της». Όποιος μπει στην ιστοσελίδα και κάνει αναζήτηση με τη λέξη «Πάτρα» το βρίσκει
εύκολα. Ο τίτλος τα λέει από μόνος του όλα, καθώς αποτυπώνει στην ακρίβεια αυτό που φαίνεται. Στο βίντεο, που έχει προφανώς γυριστεί με κάμερα κινητού τηλεφώνου, απεικονίζεται καθαρά η φοιτήτρια να αυτοϊκανοποιείται, αν και το πρόσωπό της δεν είναι ορατό.

Σε κάποια στιγμή, μόλις που διακρίνεται ότι είναι ξανθιά, ενώ ακούγονται οι προτροπές ενός άνδρα στη φοιτήτρια (πιθανότατα εραστή της) να συνεχίσει τον αυνανισμό, με τα σχετικά ερωτικά λόγια.
Όπως φαίνεται, είναι αυτός και που τράβηξε με το κινητό του το βίντεο, με τη συγκατάθεση προφανώς της φοιτήτριας, που δείχνει κι αυτή να το απολαμβάνει.

Το βίντεο διαρκεί μόλις 23 δευτερόλεπτα αλλά είναι εξαιρετικά δημοφιλές, όπως προκύπτει από τον αριθμό των ατόμων που το έχουν δει. Αρκεί να σημειωθεί ότι σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα πάνω από 7.000 (!) έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο σάιτ για να δουν την ξανθιά φοιτήτρια από την Πάτρα να αυνανίζεται, ενώ όλο και περισσότεροι βλέπουν καθημερινά το συγκεκριμένο βίντεο, που είναι πλέον από τα πιο περιζήτητα.
Έρχεται δε να προστεθεί σε μια σειρά από αποκαλυπτικά βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις και προσωπικές στιγμές ατόμων από την Πάτρα και ευρύτερα τη δυτική Ελλάδα.

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...