sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κιλκίς: Ομαδικό όργιο με φοιτητές σε χαμάμ!



Ένας μικρός χαμός επικρατεί στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο του Κιλκίς! Ο λόγος είναι ένα ομαδικό όργιο φοιτητών στο γνωστό χαμάμ της περιοχής που κατάφερε να ξεσηκώσει τα.. πλήθη!

Τέσσερις φοιτήτριες και τρεις φοιτητές, που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά για να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα ξένοιαστο διήμερο μακριά από το άγχος της εξεταστικής περιόδου.

Το ταξίδι αναψυχής όμως γρήγορα μετατράπηκε σε... ένα ομαδικό σεξουαλικό πάρτυ. Η παρέα χαλάρωσε τόσο πολύ που γρήγορα τα παιχνιδάκια μέσα στο νερό μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού πορνό και μάλιστα με θεατές. Ωστόσο, να τονίσουμε πως οι πρωταγωνιστές δεν γνώριζαν ή δεν πρόσεξαν την ύπαρξή τους. Μέσα στο πάθος, αυτά θα κοιτάμε τώρα;;

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που επικαλείται το τοπικό site «kilkistoday», οι ηδονικές κραυγές των φοιτητών ξεσήκωσαν την περιοχή, καθώς η «θερμοκρασία» είχε ανέβει επικίνδυνα.

Οι φοιτητές, αφού απόλαυσαν το χαμάμ, αποχώρησαν για το κατάλυμα που είχαν νοικιάσει. Όπως ήταν λογικό και όπως άλλωστε συμβαίνει στις κλειστές κοινωνίες, γρήγορα η είδηση έκανε τον γύρο του χωριού και πλέον όλης της χώρας, παρόλο που είναι σύνηθες φαινόμενο τα ερωτικά καμώματα των τουριστών στα συγκεκριμένα ιαματικά λουτρά.

Πλέον οι φοιτητές έχουν επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Τελικά το ταξιδάκι τους αναζωογόνησε ή τους εξουθένωσε;; Γιατί ένα άγχος αν θα πάνε καλά στην εξεταστική τους, το έχουμε!!


stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...