sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ η ΑΕΚ

Μπλεξίματα με το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει η ΑΕΚ, καθώς όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η Ενωση διέθετε σε παιχνίδια της εισιτήρια, τα οποία δεν είχαν σφραγιστεί από την Εφορία, με αποτέλεσμα να μπαίνει στα ταμεία της μαύρο χρήμα.
Οι έρευνες του ΣΔΟΕ ξεκίνησαν... τυχαία, όταν ο υπεύθυνος της ΦΑΕΕ Αθηνών είχε πάει σε ένα
παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (δεν διευκρινίζεται ποιο) και αγόρασε εισιτήριο, το οποίο, όμως δεν ήταν "τρυπημένο" από την εφορία.
Αυτό, κίνησε τις υποψίες, οι οποίες έγιναν ενδείξεις και αργότερα αποδείξεις, όταν η ΑΕΚ επέστρεψε στην Εφορία αριθμό εισιτηρίων, ο οποίος δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί από την παρουσία του κόσμου στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ως εκ τούτου, το ποσό που της αναλογούσε να πληρώσει ως απόδοση Φ.Π.Α. ήταν πολύ μικρότερο από το κανονικό. Εξετάζονται κι άλλες ανάλογες περιπτώσεις, που έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ, τον τελευταίο 1,5 χρόνο, με την Ενωση να αντιμετωπίζει κίνδυνο να της απαγγελθούν κατηγορίες για το ποινικό αδίκημα της φοροδιαφυγής και της μη καταβολής του Φ.Π.Α.
Πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να εμπλέκεται σε ανάλογη περίπτωση (αναφέρεται το φετινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα), ενώ στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται άλλες 5 ομάδες. Ο Αστέρας Τρίπολης, η Λάρισα, ο Ατρόμητος, ο Αρης και ο Ηρακλής.
Μπλεξίματα με το ΣΔΟΕ για την ίδια περίπτωση είχε και ο Ολυμπιακός τον περασμένο Μάρτη. Στους ερυθρόλευκους επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο και στη συνέχεια υπήρξε συμμόρφωση.

 
 
sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...