sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Συνέλαβαν στελέχη του ΣΔΟΕ για χρηματισμό! Ένας είχε όπλο με γεμιστήρα!!



Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβε την Δευτέρα τρεις υπάλληλους του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, οι οποίοι κατηγορούνται ότι χρηματίστηκαν. Οι τρεις, ηλικίας 45 ετών ο ένας και 48 οι άλλοι δύο, πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, την ώρα που λάμβαναν χίλια ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από ιδιοκτήτη...
βουλκανιζατέρ για να μην επιβεβαιώσουν φορολογικές παραβάσεις που εντόπισαν!

Το θέμα προσέλαβε διαστάσεις θρίλερ, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην κατοχή του δεύτερου 48χρονου βρέθηκε ένα πιστόλι των 7,65 mm με γεμιστήρα έξι φυσιγγίων καθώς και το χρηματικό ποσό των 9.160 ευρώ. Σε έρευνα που ακολολούθησε στην οικία του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 85.570 ευρώ και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πολυτελούς κατασκευής μάρκας.


Υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου (3943/31-3-2011) για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, για τις πράξεις αυτές προβλέπεται ποινή κάθειρξης μέχρι 10 έτη και δυνατότητα προσωρινής κράτησης, ανεξαρτήτως του ύψους του ποσού της συναλλαγής (έστω κι αν πρόκειται για ένα ευρώ), ειδικά για υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών.


Ήδη, λαμβάνονται διοικητικά μέτρα και ακολουθεί η πειθαρχική διαδικασία. Η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αποφασισμένη να επιδείξει μηδενική ανοχή σε περιπτώσεις παραβατικής συμπεριφοράς υπαλλήλων, επιβάλλοντας την ανάλογη τιμωρία, και ότι θα είναι αμείλικτη σε οποιοδήποτε φαινόμενο διαφθοράς εντός των Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών.

Ωστόσο, το θέμα πλέον ξεφεύγει και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα υποστηρίξουν οι τρεις συλληφθέντες στον εισαγγελέα, στον οποίο θα οδηγηθούν το πρωί της Τρίτης κατηγορούμενοι όχι μόνο για παθητική δωροδοκία και απόπειρα εκβίασης, αλλά και για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή... 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...