sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Μπορεί ένσταση η ΑΕΚ!

Το δικαίωμα ένστασης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ενδέχεται να έχει η ΑΕΚ!

Η είσοδος του (τιμωρημένου) Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου -για την οποία η εισαγγελέας που βρισκόταν στο γήπεδο διέταξε τη σύλληψή του- δεν αποκλείεται να δίνει δικαίωμα στην «Ένωση» (βάσει του ΚΑΠ) να ζητήσει το μηδενισμό των γηπεδούχων!

Πιο συγκεκριμένα, το άρθρο 19 (παράγραφος 5) του κανονισμού, αναφέρει πως «απαγορεύεται η
είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η συμμετοχή στον αγώνα φυσικού προσώπου που έχει τιμωρηθεί με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (εφόρου, προπονητή, φυσικοθεραπευτή κτλ).

Τυχόν συμμετοχή είναι αντικανονική και σε περίπτωση ένστασης εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παρ. 11. Τυχόν είσοδος άλλου τιμωρημένου προσώπου (εκτός ποδοσφαιριστών) έχει ως συνέπεια, σε περίπτωση ένστασης ή καταγγελίας, την απώλεια του αγώνα για την υπαίτια ομάδα».


Το θέμα (που προέκυψε έπειτα από πληροφορίες που μετέδωσαν στην εκπομπή τους στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 οι Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπετόπουλος) έχει τεθεί υπόψιν της διοίκησης, που μελετά αναλυτικά όλες τις νομικές -και όχι μόνο- παραμέτρους του.

Αφού διαπιστωθεί, λοιπόν, κατά πόσο ενδεχόμενη ένσταση έχει βάση (και πιθανότητες δικαίωσης), στη συνέχεια -όπως τονίζεται κατηγορηματικά από την ΠΑΕ- θα αποφασιστεί αν εκείνη θα κατατεθεί τελικά.


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...