sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Κέρδη 13,5 εκ. ευρώ από το Ξάνθη-ΠΑΟ"

Σοβαρές καταγγελίες σε ότι αφορά τον παράνομο στοιχηματισμό αγώνων στην Ελλάδα έγιναν στην εκπομπή "Δίκη" του Blue Sky. Δημοσιογράφος υποστήριξε πως κάποιος κέρδισε 13,5 εκ. ευρώ από τον αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 (16/3/2008), ενώ σύμφωνα με το επιτελείο της εκπομπής άλλος παίκτης του στοιχήματος κέρδισε 10 εκ. ευρώ από το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2 (2/3/2008).
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης είπε πως σύμφωνα με τα στοιχεία από τα
έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδας, κάποιος στοιχημάτισε στη Μαλαισία στο ματς Ξάνθη – Παναθηναϊκός 3-2, στις 16/3/2008, 1,6 εκ. ευρώ και κέρδισε 13 εκ. ευρώ!
Το άλλο ματς στο οποίο υπάρχουν στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδας, επίσης στη Μαλαισία, για υπερβολικό ποσό στοιχηματισμού είναι το ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2 στις 2/3/08, στο οποίο 'παίχτηκε" 1 εκ. ευρώ και τα κέρδη ήταν 10 εκ. Τα υψηλά κέρδη φαίνεται πως είχαν απασχολήσει και την Τράπεζα της Ελλάδας, η οποία… παραξενεύτηκε από τα μεγάλα ποσά.

"Παράγοντας και… υιός, κέρδισαν εκατομμύρια μέσω Μαλαισίας"Νωρίτερα ο Σωτήρης Βοργιάς στην ίδια εκπομπή είχε πει: "Υπάρχει και ματς στην Σούπερ Λίγκα με μεγάλα πονταρίσματα. Εγώ ξέρω πως γιος παράγοντα είχε παίξει 1.4 εκατ. ευρώ και είχε κερδίσει 13.5 εκατομμύρια. Έπαιξε να χάσει η ομάδα του και έχασε 3-2. Βρήκε την ήττα και τα πολλά γκολ..".

Κούγιας: Υπήρχαν υπόνοιες για τον Σιντιμπέ
Με αφορμή τις πληροφορίες που αναφέρουν πως είχαν "παιχτεί" τρελά ποσά στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά, ο Αλέξης Κούγιας, τότε πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων, μίλησε για τα… απίστευτα γκολ που είχε δεχθεί τότε ο Σιντιμπέ από τα 55 μέτρα!

"Ο Σιντιμπέ είχε φάει απίστευτα γκολ και έφταιγε το καπέλο… Εκείνο το παιχνίδι τα Γιάννινα ήταν αήττητα και πρώτα στην βαθμολογία. Και παίζαμε με την Καστοριά που ήταν τελευταία στην βαθμολογία. Παρά την εντολή μου στον κ. Χατζάρα, αυτός χρησιμοποίησε τον Σιντιμπέ.
Είχα δώσει εντολή, από τη στιγμή που ο Ζαφειρόπουλος ήταν υγιής, να παίζει μόνον αυτός. Είχα πει ό,τι και να γίνει, μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές, να μην παίζει ο Σιντιμπέ, γιατί υπήρχαν υπόνοιες", είπε και πρόσθεσε.
"Είχα αργήσει να πάω στο ματς τότε και μπήκα στο γήπεδο με την έναρξη. Ρώτησα αν ήταν τραυματίας ο Ζαφειρόπουλος και αυτός μου είπε πως όχι και ο Χατζάρας του είπε να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί.
Ο Σιντιμπέ δέχθηκε δύο γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο. Μάλιστα, στο ένα γκολ επειδή η μπάλα πήγαινε πάνω του, έκανε στην άκρη και την άφησε να περάσει. Η μπάλα μπήκε σε αργή ροή. Βγήκε από το τέρμα για να μπει γκολ. Και μετά μας έλεγε πως δεν είχε καπέλο.
Εγώ αμέσως μετά βγήκα και έκανα δηλώσεις και είπα ό,τι είχε γίνει. Το μόνο που υποπτεύομαι είναι ότι έχει στηθεί το παιχνίδι. Ο κ. Χατζάρας είχε παραιτηθεί, είχε αναλάβει προς τιμή του την ευθύνη. Είχε πει πως δεν θέλει να το πιστέψει, αν και είχε γίνει ένας φοβερός καυγάς μεταξύ μας. Εγώ στοιχήματα δεν παίζω, αλλά είχα κάποιες υποψίες".

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...