sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ηλεία: Βίαζε την 12χρονη κόρη του και ανάγκαζε τον ανήλικο γιου του να τραβάει βίντεο.


Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της μητέρας για τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη της. Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία σοκ!

Η 12χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία ζούσε εφιαλτικές στιγμές εδώ και δύο χρόνια εξαιτίας του ίδιου της του πατέρα που ξεσπούσε επάνω στο κορμάκι της τα αρρωστημένα πάθη του.

Όταν η μητέρα με τα παιδιά μετακόμισαν στην Ανδραβίδα τα πράγματα είχαν κάπως ηρεμήσει γιατί ο 34χρονος δράστης είχε εξαφανιστεί από την ζωή τους ωστόσο ξαναγύρισε.

Το κοριτσάκι μην μπορώντας να αντέξει άλλο το βάρος όσοων είχε περάσει τα εξομολογήθηκε στη μητέρα της και αμέσως κατήγγειλαν τον δράστη στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η 12χρονη κατήγγειλε πως ο 34χρονος που τη βίαζε από τα δέκα της χρόνια, ήρθε πριν λίγες ημέρες στην Ανδραβίδα, την πήρε και την μετέφερε σε σπίτι ομοεθνών του στο Τραγανό, όπου και τη βίαζε από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωί του Σαββάτου!

Ακόμα και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ανδραβίδας σοκαρίστηκαν με τα  όσα άκουγαν. Όπως αποκαλύπτει η μητέρα στο iliapress.gr, o 34χρονος βίαζε την κόρη του και ανάγκαζε τον 9χρονο γιο του να τραβάει βίντεο.

Δείτε την συγκλονιστική μαρτυρία:






newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...