sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πάνω από 3.000 διαδηλώνουν τώρα κατά των μέτρων


Το ΠΑΜΕ διαδηλώνει κατά των νέων μέτρων. Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια.Δείτε βίντεο και φώτο από τη μεγάλη συγκέντρωση. Το άλλο Σάββατο θα πάρουν τη σκυτάλη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ξεκίνησε γύρω στις 12 το μεσημέρι η πορεία του ΠΑΜΕ προς τη Βουλή ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνουν μία στάση και έξω από τα γραφεία του ΣΕΒ. Στην πορεία συμμετέχουν πάνω από 3.000 κόσμος.

Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Αθηνάς, η Πειραιώς, η Σταδίου, η Αγίου Κωνσταντίνου και γενικά οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια.

Η διαδήλωση κατά των μέτρων ξεκίνησε από τη Ομόνοια όπου έγινε συγκέντρωση παρουσία της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα. “Δεν φτάνει να καταδικάζουμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ . Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τους καπιταλιστές ιδιοκτήτες του πλουτου της χώρας, που παράγουν οι εργαζόμενοι" δήλωσε η κ. Παπαρήγα.

"Η πάλη ξεκινά από το πεδίο της οικονομίας. Θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τον αγώνα με την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων", πρόσθεσε.

Φοιτητές της παράταξης του ΚΚΕ συγκεντρώθηκαν στα Χαυτεία.

Ανάλογες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη κα σε άλλες πόλεις.


Φώτο Newsit
Φώτο Newsit

Φώτο Newsit
Φώτο Newsit

Και μουσική live
Και μουσική live



Το άλλο Σάββατο συλλαλητήριο έχουν οργανώσει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, χαρακτηρίζει τα νέα μέτρα "άδικα, ανισομερή και αναποτελεσματικά, συνέχεια της συνταγής ενός αποτυχημένου μνημονίου, που κινούνται στον ίδιο φαύλο κύκλο διεύρυνσης του χρέους και του ελλείμματος βυθίζοντας τη χώρα σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση".

Αντίστοιχα η ΑΔΕΔΥ της οποίας η Εκτελεστική Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα υποστηρίζει, ότι οι αυξήσεις των φόρων οι ιδιωτικοποιήσεις οι απολύσεις ο περιορισμός ασφαλιστικών δικαιωμάτων, θα οδηγήσουν σε μείωση του βιοτικού επιπέδου τουλάχιστον κατά 20% και την οικονομία σε νέα αδιέξοδα.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...