sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Το πρωί πανεπιστήμιο, το βράδυ…πεζοδρόμιο!!!




Ένας στους τρεις φοιτητές στο Βερολίνο θα χρηματοδοτούσε τις σπουδές του... πουλώντας το κορμί του, όπως προκύπτει από έρευνα του Βερολινέζικου Κέντρου Σπουδών που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Το ποσοστό εκείνων που θα έκαναν κάτι τέτοιο μεταξύ των ερωτηθέντων στο Βερολίνο, όπου η πορνεία είναι νόμιμη, είναι υψηλότερο από εκείνο των φοιτητών στο Παρίσι (29,2%) και στο Κίεβο

(18,5%), τις τρεις, δηλαδή, πόλεις που συμμετείχαν στην έρευνα.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι περίπου το 4% μεταξύ των 3.200 ερωτηθέντων φοιτητών στο Βερολίνο απάντησαν ότι ήδη έχουν με κάποιον τρόπο εκμεταλλευτεί το κορμί τους, είτε μέσω πορνείας, είτε με ερωτικούς χορούς ή με ερωτικά σόου που προβάλλονται στο Ίντερνετ. Μάλιστα, ο αριθμός των ανδρών που θα εκπορνεύονταν ήταν σχεδόν όμοιος με εκείνο των γυναικών!


"Το βασικό κίνητρο των μαθητών που τους ώθησε να στραφούν στην πορνεία, ήταν τα οικονομικά κίνητρα” δηλώνει στο Reuters η Εύα Μπλούμενσειν, που συμμετείχε στην καταγραφή της έρευνας.


Σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν επέλθει αρκετές εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις αναφορικά με το χρόνο που μπορεί ένας φοιτητής να ολοκληρώσει τις σπουδές του και τη μείωση του, έχει ωθήσει τους τελευταίους στο να αναζητούν “εύκολο χρήμα”: δηλαδή με οτιδήποτε σχετίζεται με σεξ.


Ο λόγος που το τριάντα τοις εκατό των φοιτητών που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, οδηγείται σε αυτό το... επάγγελμα, ήταν τα οικονομικά χρέη, όπως διαπίστωσε η μελέτη.


Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους συντάκτες της μελέτης, αφού δεν είχε γίνει ποτέ εκτενής μελέτη πάνω στο ζήτημα αυτό.


stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...