sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σε τι διαφέρουν οι συμμορίες από την κυβέρνηση Παπανδρέου;


  • Ξέρουν ότι είναι παράνομοι γι αυτό βιάζονται να πάρουν όσα προλάβουν
  • Μόνη ελπίδα να σταματήσει η κλοπή της χώρας, είναι να αυξηθεί η αντίσταση των πολιτών
Οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου έχουν λάβει ρητή εντολή από την τρόϊκα να επισπεύσουν την διαδικασία προκειμένου οι διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν γιατί "ο χρόνος πιέζει".

Οι τροϊκανοί εγκληματίες έρχονται και βάζουν τοποτηρητές στις εφορίες προκειμένου να βεβαιώνονται ότι δεν θα χάνουν ούτε ευρώ από τις εισπράξεις των κατά τόπους ΔΟΥ!

Απομένει μόνο να φέρουν φορτηγά που θα φορτώνουν το ζεστό χρήμα του ελληνικού λαού από τις εφορίες και θα τα στέλνουν κατευθείαν στα θησαυροφυλάκιά τους!

Πρόκειται για την πιο χοντρή "μπάζα" σαν και αυτή που κάνουν οι ληστές των τραπεζών. Με τη μόνη διαφορά ότι στην περίπτωση αυτή μιλάμε για την πιο οργανωμένη ληστεία σε βάρος μιας χώρας, με τη βούλα της κυβέρνησης που εκπροσωπεί τη χώρα που καταληστεύεται!!!

Ο χρόνος πιέζει τους τροϊκανούς και όχι την Ελλάδα, άσχετα αν το παραμύθι και ο τρόμος που ενσπείρουν απευθύνεται στους Έλληνες ότι αν δεν συμφωνήσουν με τους όρους της τρόϊκας, δεν θα πάρουν την 5η δόση του δανείου!

Οι τροϊκανοί βιάζονται να αρπάξουν τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ γιατί φοβούνται το κύμα αντίστασης και οργής του ελληνικού λαού που εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά απ' άκρη σ' άκρη της Ελλάδος.

Ο άθλιος Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί και λειτουργεί ως πειθήνιο σκυλάκι τους που υπακούει στα κελεύσματα επισπεύδοντας τις αποκρατικοποιήεις-ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, λες και είναι δικό του τσιφλίκι!!!

Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου λειτουργούν σαν να μην συμβαίνει τίποτε με την παλλαϊκή αντίσταση διότι λειτουργούν με νοοτροπία... Μουμπάρακ, δηλαδή εφόσον γράφουν στα παλιά τους παπούτσια τον κόσμο που πεινάει και οδηγείται εξαιτίας τους στην εξαθλίωση, αδιαφορώντας για το τσουνάμι αντίστασης που ολοένα και μεγαλώνει, στο τέλος το τσουνάμι αυτό θα τούς καταπιεί.

Η ιστορία διδάσκει ότι όποιος αδιαφόρησε στη λαϊκή αντίσταση στο τέλος το πλήρωσε! Το 1862 εκδιώχθηκε από τον λαό ο Όθωνας και το 1973 ο λαός αντιστάθηκε στην χούντα.

Σήμερα ο κόσμος αντιδρά στην πιο στυγνή χούντα που πέρασε από αυτό τον τόπο, μια χούντα που κρύβεται πίσω από τον μανδύα της δημοκρατίας.

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...