sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Το πρωί στο Νοσοκομείο... το βράδυ call girl

Νέο τρόπο φαίνεται πως βρήκαν οι «παράνομες» ιερόδουλες για να εξασκούν το επάγγελμά τους και να βγάζουν τα... προς το ζην, ακόμη και κάτω από τη μύτη των αστυνομικών. Χρησιμοποιούν κάρτες... paysafe, τις οποίες ο πελάτης αγοράζει σε περίπτερο σε παράλληλη προς το λιμάνι οδό της πόλης και στη συνέχεια ο
περιπτεράς αποδίδει στη «νεαρή» τα οφειλόμενα του πελάτη (κρατώντας, προφανώς, κάποιο ποσό).
Πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας (σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον «Κόσμο») ξανθιά εργαζόμενη σε ένα από τα τρία μεγάλα Νοσοκομεία της περιοχής (Νοσοκομείο Ρίου, «Άγιος Ανδρέας» και Ολύμπιο), η οποία ανήκει στο νοσηλευτικό προσωπικό!
Μάλιστα, όπως μας είπαν, η συγκεκριμένη κυρία έχει και... συνεργάτιδα, αφού διαφημίζει πως αν ο άνδρας επιθυμεί δύο γυναίκες, θα πρέπει να πληρώσει τα διπλά (με τον ίδιο τρόπο). Αυτό σημαίνει πως ανά πάσα ώρα και στιγμή η φίλη της... είναι διαθέσιμη!
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η συγκεκριμένη γυναίκα όταν δεν φορά τη λευκή ρόμπα του νοσηλευτικού προσωπικού... φορά καυτά εσώρουχα και με το αζημίωτο κρατά ερωτική συντροφιά σε όποιον έχει πληρώσει χρησιμοποιώντας την paysafe κάρτα. Έτσι, αποφεύγει τις «συναλλαγές» και όλα της τα ερωτικά ραντεβού υποτίθεται γίνονται... χωρίς πληρωμή (ούτε καν προσημειωμένα χαρτονομίσματα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος αστυνομικός που θα αναλάβει το ρόλο του «δολώματος»).
Η «ταρίφα» για μία ερωτική συνεύρεση με την συγκεκριμένη γυναίκα (η οποία όντως είναι εντυπωσιακή) κυμαίνεται μεταξύ 50 και 100 ευρώ, ενώ το ποσό διπλασιάζεται, αν ο πελάτης έχει άλλες απαιτήσεις ή επιθυμεί και δεύτερη γυναίκα στο κρεβάτι του.
Κανείς στο νοσοκομείο δεν γνωρίζει για τις δραστηριότητες της συγκεκριμένης υπαλλήλου - εργαζόμενης στο νοσηλευτικό προσωπικό.
 
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...