sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ανθρωπάκια από χαρτί

Άβουλοι..
Ανάξιοι..
Ανίκανοι..
Ψευτοβολεμένοι..
Αμέτοχοι στις εξελίξεις που μας αφορούν... Κρυμμένοι στις σκιές ψιλοπέρνουμε μάτι τα γεγονότα...
Φοβισμένοι από ένα μετακατοχικό παρακράτος... Πονηροί δούλοι ξεπουλημένων πολιτικάντηδων...

Ψιλοκομπιναδόροι έτοιμοι για την ρεμούλα, έτοιμοι για την «καλή κονόμα» έτοιμοι να πουλήσουμε την ιστορία μας και την πατρίδα μας για μερικά ευρώ ένα κωλόσπιτο και ένα αμάξι. Εσαεί ξεφτιλισμένοι ραγιάδες φοβόμαστε την σκιά μας, φοβόμαστε τον... «μπάτσο-χωροφύλακα», φοβόμαστε ότι θα χάσουμε την βολή μας, κρυβόμαστε στην θαλπωρή και την ζεστασιά του καναπέ μας, περιμένουμε την Τρέμη και τον Χατζηνικολάου να μας πουν για την χρεωκοπία και τον Τσοχατζόπουλο, να ακούσουμε για νέα παλιά σκάνδαλα που τάχα δεν είχαμε φανταστεί.

Περιμένουμε την σωτηρία από τον ανιψιό του ηγέτη, από τον γιο του αρχηγού της αλλαγής, από κουτοπόνηρους καθηγητάκους που βρεθήκανε πρωθυπουργοί, από κουφούς Σαρακατσάνους και Βλάχους μεγαλοϋπουργούς. Περιμένουμε σωτηρία από το ζιβάγκο που έγινε γραβάτα και η γραβάτα θηλιά και μας πνίγει. Περιμένουμε τους άλλους να βγούνε μπροστά και να τους δούμε στο χαζοκούτι στα δελτία των 8.00.

Περιμένουμε τον τρελό για μπροστάρη.Συζητάμε ο ένας με τον άλλο για το μαγαζί του φίλου που το έκλεισε, για την επιταγή που χρωστάμε ή μας χρωστάνε, και μετά πάμε και πληρώνουμε την δόση της περαίωσης όπου παραδεχόμαστε ότι κλέβαμε το κράτος που και αυτό μας έκλεβε και μας κλέβει. Μένουμε αυθαιρέτως στα αυθαίρετα που αυθαίρετα χτίσαμε και περιμένουμε τα καινούρια πρόστιμα για την νομιμοποίηση της παρανομίας.

Που αλλού γίνονται αυτά;
Φοβισμένα και άνευρα ανθρωπάκια… Έχουμε καταντήσει γελοίοι… (βάζω και τον εαυτό μου μέσα, όποιος βγάζει τον εαυτό του εκτός ας μας πει τι έχει κάνει.) Λέμε για τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου τον Τρισέ και τον Στρος Καν. Ο ΓΑΠ και οι δικοί του μας ξεφτιλίζουν και δεν κάνουμε τίποτα… είμαστε κότες, είμαστε κάτασπρες πουλάδες ή μήπως όχι.

Δεν διαμαρτυρόμαστε εμείς είμαστε πολιτισμένοι και υπεράνω!
Δεν διαμαρτυρόμαστε για τους αλλοδαπούς, δεν είμαστε ρατσιστές!
Δεν διαμαρτυρόμαστε για τίποτα, διεκδικούμε τίτλο οσιομάρτυρα!
Μας ξεφτιλίζουν διεθνώς και είμαστε ευτυχισμένοι!
Η νεολαία μας ψάχνεται να φύγει για δουλειά στο εξωτερικό και φεύγει!

Δεν έχουμε καμιά δύναμη καμιά αντοχή, καμιά συνοχή. Άλλος λαός οι συνταξιούχοι, άλλος λαός οι ΔΥ, άλλος λαός οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, άλλος λαός οι ταξιτζήδες και πάει λέγοντας... Αποκαλύπτονται οι προεκλογικές απάτες του ΓΑΠ και της διεθνούς αλητείας και το ψιλοκουβεντιάζουμε. Δίνουμε περισσότερο πάθος στα αθλητικά και τις ομάδες παρά σε αυτά που μας καταστρέφουν το παρόν και το μέλλον.

Μας πιέζουν στον πάτο, μας τσαλακώνουν την όποια υπόληψη και δεν κάνουμε τίποτα. Τι στα κομμάτια πρέπει να μας κάνουν για να ξυπνήσουμε; Φοβόμαστε μη βρέξει και λιώσουμε, φοβόμαστε μήπως η «σπίθα» γίνει φωτιά και καούμε καταντήσαμε ανθρωπάκια από χαρτί.
Θ.Χ
από το Καφενείο

apneagr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...