sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Η απελπισία της ανεργίας έβαλε τέλος στη ζωή ενός 27χρονου



Στα «μαύρα» έχει ντυθεί η λεβεντογέννα Κρήτη που συγκλονισμένη παρακολουθεί την τραγωδία με θύμα έναν 27χρονο που έψαχνε για δουλειά έναν ολόκληρο χρόνο.

Ο 27χρονος, από χωριό της Πεδιάδος, έδωσε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα "Πατρίς", τον τελευταίο χρόνο ο νεαρός είχε μείνει άνεργος λόγω της οικονομικής κρίσης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με κάποιες άλλες προσωπικές καταστάσεις, είχαν επηρεάσει την ψυχολογία του.

Χθες λίγο μετά τη μία το μεσημέρι αποσύρθηκε στο δωμάτιο του προκειμένου να κοιμηθεί. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς του με τους οποίους έμενε. Μισή ώρα αργότερα πετάχτηκαν έντρομοι από το κρεβάτι καθώς ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για πυροβολισμό που προερχόταν από το υπνοδωμάτιο του γιου τους.

Οι γονείς του μόλις άκουσαν τον πυροβολισμό, προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να μπουν στο κλειδωμένο δωμάτιο του γιου τους. Αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του παραθύρου για να μπουν στο δωμάτιο και βρήκαν το παιδί τους σε μια λίμνη αίματος.

«Λυπάμαι για όλα, συγνώμη», ήταν το τελευταίο μήνυμα που άφησε για τους γονείς και τα αδέλφια του. Οι συγχωριανοί του δεν έβρισκαν λόγια χθες για να εξηγήσουν όσα είχαν συμβεί.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστή ακόμα μία αυτοκτονία. Ένας 66χρονος επιχειρηματίας απαγχονίστηκε, πνιγμένος από τα χρέη.

Τέλος, ένας 77χρονος χθες το πρωί, «λαχτάρησε» τους περαστικούς στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, όταν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.  Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ που απομάκρυναν τον ηλικιωμένο από εκεί και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Όπως τελικά αποδείχθηκε ο 77χρονος είχε προβλήματα υγείας και ένιωθε ανήμπορος να συνεχίσει τη ζωή του.



stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...