sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Σιγά μην άφηνε παραπονούμενη την Τζούλια ο Γκοβού…

 O Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού θα πληρώσει με διακοπή συμβολαίου τα νυχτοπερπατήματα του. Μέχρι και στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου... έφτασε η χάρη του.
To περασμένο Σάββατο ο Γάλλος άσος του ποδοσφαίρου Σίντει Γκοβού πέρασε το κατώφλι του «The
Julia's Show» και έμεινε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αμέσως μετά το 1-1 με την Λάρισα οι παίκτες της ομάδας πήραν ρεπό και έτσι ο Γκοβού δεν άργησε να βρεθεί σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα της πόλης.
Φυσικά οι πράσινοι συμπαίκτες του δεν εξεπλάγησαν αφού ο ... βίος του Γάλλου ποδοσφαιριστή είναι γνωστός από τα αγγλικά και γαλλικά media. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η εθνική μας πορνοστάρ ήταν αυτή που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τη διοίκηση των πράσινων. Τα προβλήματα του Γκοβού με το ποτό έχουν γίνει επίκεντρο συζητήσεων και δημοσιευμάτων στη Γαλλία.
Αλλά και στην Ελλάδα έχει θεαθεί σε πολλά νυχτερινά κέντρα όπως στο ¨Εγκώμιο¨ στη Γλυφάδα όπου κάπνιζε και έπινε συνεχόμενα. Αλλά και στο Villa Mercedes είχε ξεχειλίσει το ποτήρι... όταν ξεκίνησε να φλερτάρει με κοπέλες της διπλανής παρέας και ο καυγάς δεν άργησε να έρθει! Στη συνέχεια όταν επισκέφτηκε τo WC και η ουρά ήταν πολύ μεγάλη δεν δίστασε να «βολευτεί» στους νιπτήρες, δίπλα στους θαμώνες που έπλεναν τα χέρια τους!





dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...