sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εκτός Ν.Δ. ο Λευτ. Αυγενάκης


Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς το βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη. Αιτία, όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, χθες και σήμερα, για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κίνησε και τις διαδικασίες για την οριστική διαγραφή του από το κόμμα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσε για την απόφασή του τον πρόεδρο του
κοινοβουλίου. Παράλληλα, ζήτησε τη σύγκληση της επιτροπής δεοντολογίας της ΝΔ, στην οποία παραπέμπει τον Λευτ. Αυγενάκη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.
"Επειδή είναι σαφείς οι ενδείξεις ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για να ανακοπεί η ανοδική πορεία της ΝΔ και να στηριχθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς θα τηρήσει μέχρι τέλους την εντολή που έλαβε από τον ελληνικό για μια αναγεννημένη, δυνατή και υπεύθυνη ΝΔ, χωρίς εσωστρέφειες και αποπροσανατολισμούς, προσηλωμένη στο μεγάλο της καθήκον να συμβάλει αποτελεσματικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση", δήλωσε για το ζήτημα ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Οι επίμαχες δηλώσεις
Χθες, ο βουλευτής Ηρακλείου είχε δηλώσει στο ΝΕΤ 105,8 ότι "η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ένας νέος πολιτικός φορέας με ενδιαφέρουσες κεντρογενείς πολιτικές προτάσεις" και είχε εκτιμήσει ότι το νέο κόμμα θα καταφέρει να μπει στη Βουλή.
Σήμερα, μιλώντας στο Real FM είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησής του στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. «Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα, που τι να δεσμευθείς;...Αυτή τη στιγμή, οι εξελίξεις, τα πράγματα, ο κόσμος, δημιουργούν νέες συνθήκες και νέα δεδομένα σχεδόν καθημερινά». είχε πει.
Παράλληλα, είχε αφήσει αιχμές για τη στάση της ηγεσίας της Ν.Δ, ζητώντας "να δοθεί η δυνατότητα εκφράσουμε κι εμείς [σ.σ. οι βουλευτές του κόμματος] τις απόψεις μας σε ότι αφορά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, ή άλλου είδους κεντρικά πολιτικά ζητήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή απασχολούν τον Έλληνα πολίτη.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...