sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Αποκαλύψεις για τις σπατάλες στην ΑΕΚ

Oι σπατάλες στην ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ένα από τα θέματα που απασχολούν έντονα τον Σταύρο Αδαμίδη από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία. Στην Ενωση πραγματοποιούν διαχειριστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε πως την τελευταία πενταετία εργάστηκε στην ΠΑΕ ένας εμπορικός διευθυντής, ο οποίος έπαιρνε περισσότερα χρήματα και από τους σταρ της ομάδας.
Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα τα ΝΕΑ σε δημοσίευμά της την Τρίτη (16/11).
"Ενας από τους εμπορικούς διευθυντές που δούλεψε για δυόμισι χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΚ, πήρε για αμοιβή νούμερο περίπου επταψήφιο, (φθάνει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ) για το διάστημα που απασχολήθηκε στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Ποσό που αν μη τι άλλο προκαλεί αίσθηση και κυρίως αποτελεί πρόκληση. Τα χρήματα αυτά τα πήρε νόμιμα για προσωπική αμοιβή, όχι κάτω από το τραπέζι", τονίζει το ρεπορτάζ, στο οποίο επίσης αναφέρεται πως όταν ολοκληρωθεί ο διαχειριστικό έλεγχος της ΠΑΕ, ο Σταύρος Αδαμίδης θα προχωρήσει και σε άλλες αποκαλύψεις.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκείνη την εποχή τα συμβόλαια των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας ήταν τα εξής: Ζήκος 550.000 ευρώ, Λυμπερόπουλος 450.000, Δέλλας 250.000, Τσιρίλο 433.000 και Ίβιτς 433.000 ευρώ.


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...