sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αίγιο: Έψαχναν τον 26χρονο γιο τους και αυτός βρισκόταν στο νεκροτομείο επί 28 μέρες

Ένας 26χρονος από το Αίγιο, τον οποίον οι γονείς του αναζητούσαν έναν μήνα περίπου, ήταν νεκρός από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του, αλλά η σωρός του είχε ξεχαστεί στο νεκροτομείο... Το
τραγικό γεγονός έφερε στη δημοσιότητα η Αγγελική Νικολούλη, η οποία μέσα από την εκπομπή της αναζητούσε μαζί με τους συγγενείς τον 26χρονο.
Ο 26χρονος Χρήστος Καλύβας βρέθηκε νεκρός απ’ τους αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως στην Πλατεία Δικαιοσύνης απέναντι από το ΡΕΞ στην Ομόνοια. Οι συγγενείς του είχαν επικοινωνήσει με το Νεκροτομείο Αθηνών στην προσπάθειά τους να αποκλείσουν όλα τα ενδεχόμενα. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους ρωτήσει τα συμπληρωματικά στοιχεία του αγνοούμενου, για να τα διασταυρώσει με αυτά του άτυχου νέου που βρισκόταν εκεί χωρίς ταυτότητα
Μάλιστα οι υπάλληλοι του νεκροτομείου είδαν την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, και παρότι τους φάνηκε γνωστή η φυσιογνωμία του 26χρονου δεν ενημέρωσαν κανέναν.
Χρειάστηκε η επίμονη αναζήτηση από τους συνεργάτες της Αγγελικής Νικολούλη για να ανακαλυφθεί τελικά ότι η σωρός βρισκόταν στο νεκροτομείο. Ενημερώθηκε η  αστυνομία Ακροπόλεως και στη συνέχεια η Ασφάλεια Αιγίου όπου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του άτυχου Χρήστου. Ο πατέρας κλήθηκε στην Αθήνα να αναγνωρίσει το πτώμα του παιδιού του.

Το τραγικό στην ιστορία είναι ότι η οικογένεια μέσα σε ένα χρόνο έχασε και τα δύο της αγόρια. Πρώτα πέθανε ο Σωτήρης σε ηλικία 30 χρόνων και στη συνέχεια ο Χρήστος στα 26 του.



thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...