sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ο Γκοβού!

O Παναθηναϊκός δεν άντεξε τα νυχτοπερπατήματα του Γάλλου και του έδειξε την πόρτα της εξόδου. Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του παίκτη ότι οι πράσινοι δεν θα δώσουν ευρώ για αποζημίωση και το θέμα πιθανότατα θα οδηγηθεί στην FIFA.

Όταν το καλοκαίρι ο Γάλλος ερχόταν στην Ελλάδα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η
παραμονή του στην πατρίδα μας θα ήταν τόσο σύντομη.

Κι όμως παρά το ότι ο κόσμος τον υποδέχτηκε με θέρμη, ο ίδιος δεν μπόρεσε ποτέ να δείξει έστω μέρος των όσων μας είχε συνηθίσει στη Λιόν.

Οι λόγοι βέβαια του διαζυγίου δεν είναι μόνο αγωνιστικοί. Ο Δημήτρης Γόντικας στη συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο του παίκτη στην Ελλάδα, τον ενημέρωσε ότι ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει πλέον στον Γκοβού ενώ δεν έχει καμία πρόθεση να του δώσει αποζημίωση.

Ο Έλληνας ατζέντης του Γάλλου δεν είχε εξουσιοδότηση να απαντήσει εκ μέρους του παίκτη και αρκέστηκε να πει στον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού ότι θα μεταφέρει τα όσα του είπε, στον Γκοβού και τον Καμερουνέζο μάνατζερ του.

Η πλευρά του παίκτη αναμένεται να δεχτεί τη λύση της συνεργασίας αλλά μοιάζει απίθανο να μην αξιώσει χρήματα. Το χαρτί που θα "παίξει" ο Παναθηναϊκός, αν τα πράγματα οδηγηθούν στη FIFA, είναι η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έδειξε ο  Γκοβού.



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...