sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο θάνατος χτύπησε την πόρτα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου



Ο θάνατος χτύπησε την πόρτα του γνωστού δημοσιογράφου και ειδικού συμβούλου των Γιώργου Παπανδρέου και Βασίλη Κικίλια, Γρηγόρη Βαλλιανάτου, που έχασε τα ξημερώματα της Τρίτης έναν πολύ στενό του φίλο, τον Κωνσταντίνο Διώτη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, stifora.gr, ο 25χρονος Αγρινιώτης βρέθηκε νεκρός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα επί της οδού Φυλής στο κέντρο της Αθήνας (Αγ. Παντελεήμονας) τα ξημερώματα της Τρίτης. Πέρα από τα αίτια θανάτου του νεαρού, που δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα, παραμένει άγνωστο γιατί δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο θάνατός του από τις Αρχές.
Κατά την ίδια πηγή, ο Κωνσταντίνος Διώτης, έπεσε σε κόμμα και εξέπνευσε πριν προλάβει να διακομιστεί με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα αποτελέσματα της νεκροψίας/νεκροτομής μιας και ο εκλιπόν ήταν νέος άνθρωπος και δεν είχε προβλήματα με την υγεία του. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έχει ήδη καταθέσει για την υπόθεση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, σύμφωνα πάντα με αξιόπιστη πηγή, το γεγονός πως ο 25χρονος φέρεται να συνδέεται με δεσμούς συγγένειας με τον πρώην Εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και νυν ειδικό σύμβουλου του Υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Ιωάννη Διώτη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και παραμένει σε επίπεδο πληροφορίας που μεταφέρουμε με επιφύλαξη.
Εμπλοκή Βαλλιανάτου;
Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ως διαφαίνεται και από την σχετική ανάρτηση στο facebook, συνδεόταν στενά με τον Κωνσταντίνο Διώτη:
Παράλληλα, κάποιοι κάνουν λόγο για ανάμειξη του Γρ. Βαλλιανάτου στην υπόθεση και μάλιστα δεν διστάζουν να αφήνουν υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο δεν έχει λάβει -μέχρι να το αποκαλύψει η stifora.gr-  το θέμα την αναμενόμενη δημοσιότητα. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως ο νεαρός Διώτης εξέπνευσε έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Το ρεπορτάζ της stifora.gr, έπειτα από μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς, υπαγορεύει πως ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο άτυχος νέος βρίσκονταν στο διαμέρισμα της οδού Φυλής μιας και τους είχαν δει ουκ ολίγες φορές να μπαινοβγαίνουν μαζί στην πολυκατοικία.
Το βέβαιο είναι ότι ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ζει τραγικές στιγμές μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει ότι έχασε αιφνιδιαστικά έναν τόσο δικό του άνθρωπο...
Μείνετε stifora.gr για όλες τις εξελίξεις στην τραγική αυτή υπόθεση!


stifora.gr

3 σχόλια:

  1. είμαι μια γυναίκα που έχω την ηλικία της μητέρας του Κώστα και τον ήξερα από μικρό παιδί. Ένα χαρούμενο, ευγενικό και αξιαγάπητο παιδί, που έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα από κοντά μας. Λυπάμαι και εξοργίζομαι με τον τρόπο που ο Βαλιανάτος επέλεξε να θρηνήσει τον Κώστα (που θα μπορούσε να είναι παιδί του) χωρίς να δείξει τον παραμικρό σεβασμό στους οικείους του και στους ανθρώπους που τον αγαπούσαν κάνοντάς μας κοινωνούς της σχέσης τους χωρίς τη θέλησή μας και συγχρόνως ευτελίζοντάς την γονυκλισίες σε δημόσια θέα και εκφράσεις του τύπου 'μωράρα' και 'αγαπάρα' μου.
    Καλό σου ταξίδι Κώστα και είναι σίγουρο ότι ο μεγαλόψυχος Θεός θα σε κατατάξει μεταξύ των αγγέλων του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. katalabeno th diskoli thesi pou i oikogeneia tou Kosta mporei na brethike
      Den prepei na katigori kapoios ton erota i thn epilogi
      Apo tin alli sthn Ellada akoma den eimaste etoimoi gia thn alithia
      An sinebene sth diki mou mitera tha imoun sigouros oti tha tin ponouse pio poli apo ton thanato mou
      Sas katalabeno alla o Vallianatos apo tin alli mpori na exase to fos apo ti zoi tou (den to gnorizo)
      I siopi isos ine kaliteri me tis domes tis koinonias mas
      Poli lipamai gia thn oikogeneia alla kai gia ton Ballianato pou exasan ton anthropo tous
      Poli lipame gia ton anthropo pou xathike
      Ti orea pou tha itan na mporousan na thrinisoun oloi mazi xoris to stigmatismo?
      Ego exo figi apo thn Ellada me to fobo an simbi kati tetio na einai pio apla ta pragmata
      siopi kai apostasi oso ki an ponaei
      Mruffle@gmail.com

      Διαγραφή
  2. ελεοσ κυρια μ,,στην χουντα ζητε...ο καθενασ ειναι ελευθερος,να πιστευει,να νιωθει,κ να λεει οτι θελει,οπου θελει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...