sigatalaxana.blogspot.com

sigatalaxana@gmail.com

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Και θιγμένη και... δαρμένη!


Εδώ και καιρό, ο 50άρης και ολίγον... ατακτούλης σύζυγος δεν έφτανε που έκανε ό,τι έκανε, ήθελε να «το παίζει» και Δον Ζουάν στη 48χρονη σύζυγό του. «Πας, ξόφλησες, δεν περνάει πια η μπογιά σου. Ενώ οι άλλες...». Στην αρχή, η γυναίκα του δεν έδωσε και πολλή σημασία. Όμως ο κύριος το'πε, το ξανά'πε, μέχρι που η σύζυγος άρχισε να ανησυχεί. Ρώτησε, έμαθε και βεβαιώθηκε πως, όντως, ο νοικοκύρης της κοιμότανε και...αλλού. Κάθισε και σκέφτηκε πώς να τον εκδικηθεί. Και έβγαλε την απόφαση: «Θα τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα». Σε λίγες μέρες, άρχισε η... πληρωμή! Φρόντισε μάλιστα ο εραστής να είναι πιο νέος και πιο εμφανίσιμος από τον... άπιστο.
Τώρα, ήταν η σειρά του κυρίου να ανησυχεί, γιατί η κυρία άρχισε να δείχνει σημάδια πως κάπου... ξενόβοσκε...
Αποφάσισε να την παρακολουθήσει, για να μην... πεθάνει από τις... αμφιβολίες!
Και χθες το πρωί, κρυμμένος έξω από την υπηρεσία που εργάζεται η γυναίκα του, τη βλέπει να φεύγει, πριν την ώρα της και να μπαίνει βιαστική και αλαφιασμένη μέσα σε ένα ΙΧ που την περίμενε. Πλησιάζει προσεκτικά για να... βεβαιωθεί και βλέπει σκηνές που τον έκαναν... Τούρκο. Έξαλλος, τους τραβάει έξω από το αμάξι και αρχίζει να τους δέρνει ανελέητα. Είδαν και έπαθαν οι περαστικοί να τους χωρίσουν.
Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, ο σύζυγος τράπηκε σε φυγή και το παράνομο ζευγάρι πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου για να τον μηνύσει. Για να γλυτώσει το αυτόφωρο ο σύζυγος, κοιμήθηκε σε φιλικό του σπίτι.
Το περιστατικό δεν τελειώνει όμως εδώ.
Σήμερα το πρωί, ο σύζυγος περνούσε έξω από τα Δικαστήρια της Αμαλιάδας και ξαφνικά βλέπει την... άπιστη σύζυγο. Το αίμα ανέβηκε πάλι στο κεφάλι του. Ορμάει και αρχίζει πάλι να τη δέρνει μπροστά στους έκπληκτους περαστικούς. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, έτρεξε στο Α.Τ. Αμαλιάδας και του έκανε δεύτερη μήνυση.
Ο 50χρονος δεν πρόφτασε αυτή τη φορά να κρυφτεί και η Αστυνομία τον συνέλαβε.
Κρατείται στο Α.Τ Αμαλιάδας και το πρωί θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Η συνέχεια εκεί.



iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμά σας. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές και πρέπει να ακούγονται!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...